2777
2789
من و شوهرم اختلاف سنیمون چون زیاده شوهرم خیلییی پخته بود و پرووو😂 همون شب خواستگاری که میخواستیم از ...

ما شب اول عروسی تا صبح بهم زل زدیم و من گریه میکردم اون دست میکشید تو موهام آخه ما بعد یکسال به سختی به هم رسیدیم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
برای من که برای شب عقد بود.شب عقد که وارد تالار شدیم خواهرای شوهرم داشتن باهامون روبوسی میکردن،پیراه ...

اهیی😂

ما شب عقد من یچیز جا گذاشته بودم خونمون رفتم اونو بیارم با شوهرم شوهرمم لباسش سفید بود بعد من بوسش کردم...  یقش صورتی شد😁هییچ دیگه تو اون وسط لباسشو دراوردیم یقشو شستیم به زور خشکش کردیم من اتو زدم پوشید رفتیم😂همه هی بهمون میگفتن پیچوندین رفتین کلک ها و فلان😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوما یه سوال، مجردما صرفا جهت تجربه میپرسم😂

الان اوایل رابطه خجالت و بذاریم کنار پا به پاش بریم که به هردومون خوش بگذره و آقارو سرد نکنیم؟ یا یکم اوایل ناز کنیم که قدر شناس باشه و ناز کشیدن و بلد بشه؟

استاتر عزیز تاپیکت حالمو خوب کرد منو برد به ۱۱ سال پیش خاطراتمو مرور کردم فهمیدم چقدر عاشق شوهرمم آخ ...

😍😍😍 خوشبخت باشید. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
چند سالت بوده؟😐😐اینکارا مال بچه های۱۵-۱۶ساله اسوگرنه دختری مه بهذبلوغ عقلی رسیده شوهرشو بخاطر اولی ...

چیزی به اسم هول کردن یهویی میدونی چیه؟ میدونی ادما تو شرایط مختلف ری اکشن مختلفی دارن؟

شاید یه لحظه بنده خدا فکرش جای دیگه ای بوده با بوسه سریع جاخورده و سیلی غیرارادی زده

شاید از بوسیده شدن یهویی خاطره بدی تو کودکیش داشته و با این موضوع یهویی سیلی زده و یا خیلی چیزای دیگه

یکم تفاوت های ادما رو درک کنیم بد نیست

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
خانوما یه سوال، مجردما صرفا جهت تجربه میپرسم😂الان اوایل رابطه خجالت و بذاریم کنار پا به پاش بریم که ...

اوایل یکم ناز کن بعد حرفه ای بودن رو نشونش بده😂البته بعد از محرم شدن

خانوما یه سوال، مجردما صرفا جهت تجربه میپرسم😂الان اوایل رابطه خجالت و بذاریم کنار پا به پاش بریم که ...

معلومه باید ناز کنی😐😂هر چی اون دنبال موقعیت بود تو از موقعیت فرار کن اینجوری خیلی بهترررره

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
وای😂😂من یکبار بهش گفتم گفت اصلااا اصرا. نکن من اصلاااا روم نمیشه جلو بابات بمونم خونتونبعد یبار مج ...

تحصیلات شوهرت چیه 

که گفتی برات توضیح می‌داده 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

خودت باش

دختر روزای اول خیلی طبیعیه ک خجالت و حیا داره

همونم برای مرد شیرینه و حاطره میشه

چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...

ن تو خوبی. .من نمیخاستم مسخره کنم یا چیزی بگم اما دید به یه بنده خدایی خیلی گیر دادی گویا داری دلخوریت از دوس پسرت ک بهت چشم نگفته رو رو اون بنده خدا خالی میکنی..  امثال تو دنبال شوهر نیس؟ یبار ک جدا شدی الانم ک دوس پسر داری تو رابطه ای کات میکنی دلت میخاد با یکی جدید. اشنا بشی ... الان امثال تو اگه دنبال شوهر و رل نیستن دنبال چی ان؟ مدال ؟