2777
2789
خجالت میکشیدم ازش پول بخوامنمیدونم نرماله یا نه

بعد چهار ماه هنوز روم نمیشه

اونم نامردی نکرده تا الان و اصلا یه قرون هم به حسابم نزده 

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من و همسرم ازون ور بوم افتاده بودیم تا آخر خجالتی بودیم به هرکی میگم باور نمیکنه ما حتی دست همم نگرف ...

دیگه تا آخر شوهرت فکر می کنه مروارید تو صدف گیرش اومده .تو برگ برنده رو آخر رو کردی . قدرتو می دونه 

✔️ خبرنگار 
دیگه تا آخر شوهرت فکر می کنه مروارید تو صدف گیرش اومده .تو برگ برنده رو آخر رو کردی . قدرتو می دونه

❤️❤️بله عزیزم خداروشکر الان رابطمون خیلی خوبه و قدر همو میدونیم 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

من انقدر خجالتی بودم شوهرم میگفت یکم حرف بزن هرازگاهی مطمئم بشم سالمی😂😂ولی ماشالله خودش انقدررر پر ...

فک کنم من ازدواج کنم اینطوری میشم😂

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

من اصلا خجالتی نیستم عقد که نکردم

ولی دیت دوممون بود رفتیم طبیعت از جای بلند خواستم برم پایین مچ دستمو گرفت انقدر بدم اومد گفتم‌مگه متهم گرفتی؟!

بعد دست همو گرفتیم

وای رو ابرا بودم🥲

اصلا حس اوایل رابطه خیلی قشنگه 

خم شد بند کفشمو بست منم بوسش کردم دیت چهارممون بود

دیت سوممونم رفتیم کوه گفت دستمو بگیر بیا پایین مستقیم خودمو پرت کردم سمتش بغلم کرد

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

چه خوب که به هم رسیدین ❤️من همیشه دعا میکنم عاشقا به هم برسن و جدا نشن درد بدیه یه حسرت ابدی💔

ممنون عزیزم انشالله خدا بهترینا رو نصیب قلب مهربونت کنه😘

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
وای صفحه ۷۴عه و هنوز دارید اون کاربر اسمارتیز رو ریپلای میکنید میگید بس کن!خب چرا خودتون بس نمیکنیدم ...

دقیقا 

همون اول بار کاربر فک کنم اسمش یاسی بود جوابشو با ادب و با شعور داد و تموم شد و آدمش کرد 

حالا یه سری کاربر های بی ادب که خیلی بدتر از کاربر اسمارتیز هستن ،تا هنوز دارن ریپلی میکنن و حرف ناسزا میگن انگار اومدن تو این تاپیک که فحشا شون خالی کنن 

خیلی زشته کارشون،خیلییی 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...