2777
2789

سر یه مسئله ای بحثم شد با مامانم بعد من مشکلات زیادی دارم توو زندگیم بخاطر همین شروع کردم به گریه کردن و داد و بیداد ..مامانم دلش برام سوخت اونم گریه کرد 💔

خلاصه دوتامون داشتیم گریه میکردیم من خیلی حرصم گرفت شیشه پاک کن رو از رو میز برداشتم محکم‌پرت کردم زمین 

بعد وسط اون بَلبشو مامانم در همون حین که گریه میکرد شیشه پاک کن رو برداشته بود هی فشار میداد ببینه کار میکنه یا خراب شده😐🤣🤣🤣

منم این صحنه رو دیدم زدم زیر خنده مامانمم خندید بعد آشتی کردیم  😁

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

😂😂😂😂خب حق داره من بودم یبار دیگه برا اون دعوات میکردم🤣🤣🤣

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماماناتونو اذیت نکنین خیلی گناه دارن🥺🥺🥺

من مشکلات زیادی دارم تو زندگیم و خیلی از مشکلاتم مسببش مامانمه و خودشم میدونه مقصره ... بخاطر همین ذره ذره دارم آب میشم و سر کوچیک ترین حرفی بهم میریزم 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من مشکلات زیادی دارم تو زندگیم و خیلی از مشکلاتم مسببش مامانمه و خودشم میدونه مقصره ... بخاطر همین ذ ...

خودتو بزار جای مامانت همیشه

من به همه همینو گفتم

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

😂😂😂😂خب حق داره من بودم یبار دیگه برا اون دعوات میکردم🤣🤣🤣

خداروشکر خراب نشد😂😂

والا اونقد گرونیه آدم حیفش میاد وسایل واستفاده کنه حالا اینکه خراب کنه دیگه 🤣🤣🤣😋

آره دقیییقا مث مامان من دوتا سرویس ظرف داره ولی یبارم ازشون استفاده نکرده🤣

خودتو بزار جای مامانت همیشهمن به همه همینو گفتم

اگه خودمو به جای اون بذارم از عذاب وجدان دیوونه میشم 

اونم الان همین احساس و داره 

چون در حقم خیلی کوتاهی کرده