ادم مگه تا وقتی علاقه و شناخت ایجاد نشه میره سرسفره عقدحتی ازدواجای سنتی هم یه مدت باهم رفت امد میکن ...
ن ما دوران آشنایی نداشتیم.جواب بله که دادیم بعد خون ازمایش فوری عقد میکنن.منم چون هیچ تجربه دوستی نداشتم و حتی با همسرمم تلفنی تا عقد کردیم صحبت نکردم برا همین سخت بود برام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
منم نزدمش ولی سه ماه هیچ رابطه ای نمیزاشتم داشته باشیم بعد کم کم باهام راه اومد تا روم باز شد یعنی نزدیکم میومد یخ میزد دیگه خودش فهمید نمیتونم یواش یواش پیش رفت تا بعد سه ماه گذاشتمش سنمم ۲۳ بود
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
وااااا خب برای بی معنیه میخوام بدونم علت زود شوهر مزدنشون چیه وقتی پیش پا افتاده ترین چیزاهم نمیدونن
هر دلیلی ام که داشته باشه این اجازه رو به شما نمیده اینجوری تند باهاش حرف بزنی عزیزم ازدواج ایشون به شما و زندگیتون آسیبی زده؟قطعا نه پس حس ناکافی بودن و امل بودن بهشون ندیدن یه چی بوده تموم شده دیگه
وااا خب همه یهویی شروع میکننقبلش که مقدمه نمیخونن بیا بوست کنماتفاقا قشنگیش به یهویی بودنشهچقد خشن و ...
وای عزیزم💜💜
اتفاقی هست که افتاده بنده خدا هول کرده چند لحظه🤭😂عیب نداره که اولش بوده
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
وااااا خب برای بی معنیه میخوام بدونم علت زود شوهر مزدنشون چیه وقتی پیش پا افتاده ترین چیزاهم نمیدونن
عزیزم ربطی به دونستن نداره
بهرحال دختری که قبل ازدواج همیشه باحجب وحیا بوده وباپسری نبوده یهو بایه پسر که حالا شوهرشه تنها میشه معلومه اولش حیا داره وخجالتیه.واقعا چیش براتون غیر قابل هضمه؟