2777
2789
من دوسنداشتم اینجور باشهمیخاستم بعد عقد ی مدت بگذره حداقل ی هفته.چون ازدواجمون سنتی بود برام سخت بود

ادم مگه تا وقتی علاقه و شناخت ایجاد نشه میره سرسفره عقد

حتی ازدواجای سنتی هم یه مدت باهم رفت امد میکنن قبلش که حداقل برای به بوسیدن طرف و کتک نزنی

اصلا برام قابل درک نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا خب همه یهویی شروع میکننقبلش که مقدمه نمیخونن بیا بوست کنماتفاقا قشنگیش به یهویی بودنشهچقد خشن و ...

تموم شده رفته چرا اینقدر اصرار داری به کوبوندنش اخلاقش اینه گناه داره اینجوری نگو

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

از کدوم قسمت🤣🤣🤣

اونجا که یه کشیده زده بهش😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

باز این حرفای قشنگ میزده🤣از شکافت هسته ای و نوترون های انرژی زا و برات نمیگفته بفهمی من چی کشیدم🤣ی ...

🤣🤣🤣

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
منظوره اینه چرا قهر کنه؟مگه بوسیدن بدهفهمیدم😂👍

اره منم همینو میگم😂😂میگم یعنی یه بوس بوده دیگه 

نباید قهر میکرده😂👌🏻

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

میگفت چقد خوشگلی چه موهای نازی داری چند وقت کوتاهشون نکردیدیدمت دلم لرزید و.... 😂😂منم وسط حرفاش ی ...

واااااای😂😂😂😂😂