2777
2789

شنیدم دعا میتونه سرنوشتو تغییر بده پس لوح محفوظ که تو قران اومده چیه همه چی اونجا ثبت شده پس چطوری تغییر پیدا میکنه ،و اینکه اگه واقعت دعا سرنوشتو تغییر میده پس چرا دعای من قبول نمیشه،شده با دعا کردنتون واقعا سرنوشتتون عوض شه؟

خدا نوشته ک سرنوشت رو عوض میکنه 

تا وقتی ک خود فرد خودش عوض کنه سرنوشت قابل تغییره تو قران واضح گفته

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دعا می‌تونه سرنوشت رو تغییر بده 

من دو نفر رو به چشم دیدم از مرگ برگشتن فقط و فقط با دعاهای فامیل که همممون یکسره داشتیم دعا میکردیم 

راستی اگه میشه منو هم دعا کنید بیماریم کاملا خوب شه.. 

خدا نوشته ک سرنوشت رو عوض میکنه تا وقتی ک خود فرد خودش عوض کنه سرنوشت قابل تغییره تو قران واضح گفته

خب یعنی واقعا همه چی دست خداست سرنوشت مارو واقعا نوشته؟پس چرا یه عده همش سختی و بذبختی میکشن

سایته کلا هر سوالی ذهن ادم رو درگیر کنه درباره ی اسلام به صورت کوتاه ومفصل توش جواب هست

چ جالب منم کلی سوال تو ذهنمه همیشه 

ممنونم از شما 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...