2777
2789
تو انقدر عقده ای هستی که ترجیح میدم اصلا روت ریپ نزنممن اگر ازدواج‌ناموفق داشتم دلیلش حداقل عهد قاجا ...

چقدر پیام هات تو مخیه خوابم نمیومد نشستم پست هارو بخونم گند زدی به اعصابم ول کن هم نیستی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارخلافی نکردی اتفاقا خدا خیلی دوستت داره که اینکارومردی نه مثل من جلوبچه هام خیلی معذبم دستشوبگیرم

وا یک ساعت بعد عقد توی جمع سرش گذاشته روی پای نامزدش دراز کشیده کار بدی نکرده؟؟؟واقعا از کدوم کره اومدین خیلی باحالین

منکه مجردی یکی از معضلات این بود وای ازدواج کنم خیلی خجالت میکشم چیکار کنم؟ اما بطور عجیبی شب اپل عق ...

این عالی بود😂💔

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

ما هر دو دانشجو بودیم۴ ماه  با هم صحبت می کردیم با اطلاع خانواده ها، بعد عقد کردیم، شب اول که نموند و رفت پیش مامانش شب دوم منزل ما بود خواست شلوارش عوض کنه راحتی بپوشه گفت میشه از اتاق بفرمایید بیرون میخوام شلوارم عوض کنم. اینقدر پاستوریزه بود‌

آقا هرکی از دست اسماتیز شکاره لایک کنه😂

بابا مگه بی کاری. من از اول تاپیک بودم و دو سه تا کامنت براش گذاشتم، از دیروز تا حالا نزدیک 500 تا لایک خورده. تا میام نی نی سایت اعلان هام پُره. خسته شدم از بس چک کردم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
دعوا نکنین..بذارین خاطره خودمو بگم بهم بخندین...اولین بار بعدازعقد که باهم رفتیم بیرون وفتی میخواست ...

عین من. اینقدرمیترسیدم باهاش بیرون برم. چون خانوادم خیلی تعصبی بودن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

ممنون قشنگم💚💚💚لطف داری همچنین الهییی😍😂ای جاان💃💃

فدات

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️