2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

تمومش کن خانم عاقل و فهمیده 

صورت شوهر خودش بوده دلش خواسته سیلی بزنه 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
دقیقا گیرداده.خوب من خجالتی تازه از محضر اومده بودم.بابام و داداشام دومادومون تو پذیرایی.جلو اونا او ...

اصلا دلیلی نداره برای کسی توضیح بدی که چرا و به چه دلیل از شوهرت خجالت کشیدی چون مسئله شخصی زندگی توعه حقیقتا بیشتر از اون کاربر از شما عصبانی شدم که توضیح میدین اصلا اخلاقتون بوده به کسی چه

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

هر دلیلی ام که داشته باشه این اجازه رو به شما نمیده اینجوری تند باهاش حرف بزنی عزیزم ازدواج ایشون به ...

دمت گرم که اینقدر فهمیده ای.من از بابام خجالت کشیدم.اونم از محضر مستقینم اومد تو اتاق درم بست.من حتی تلفنیم باهاش حرف نزده بودم.وقتی این حرکتو کرد شوک شدم.

خب پس اره دیگه حالا حالا ها وقت داری فعلا شلوار زاپ دار بپوش😂

😂😂گیر دادیا

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
دمت گرم که اینقدر فهمیده ای.من از بابام خجالت کشیدم.اونم از محضر مستقینم اومد تو اتاق درم بست.من حتی ...

عیب نداره دیگه همینا برا آدم خاطره میشه میخندونت تون😃

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

تمومش کن خانم عاقل و فهمیده صورت شوهر خودش بوده دلش خواسته سیلی بزنه

وای از دستش سردرد گرفتم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم.