2777
2789
ولی من ازدواجم سنتی بود و واقعا اولش میلرزیدم از خجالت😒😂

منم سنتی بود ولی نمیدونم چرا خیلی زود اوکی شدیم باهم حتی دوران یک ماهی ک نامزد بودیم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا حدود صفحه 30 باید جلوی کاربر اسمارتیز رو میگرفتیم بحث رو به حاشیه نبرهالان نزدیک ص 60 امهاون ول ...

ول کرده؟ نفهمیدم بخدا اعصاب برام نذاشت من معمولا اصلا نظر نمی‌دم این منی که نظر نمیدمو عصبی کرد بقیه که حق دارن جوابشو بدن

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
تا حدود صفحه 30 باید جلوی کاربر اسمارتیز رو میگرفتیم بحث رو به حاشیه نبرهالان نزدیک ص 60 امهاون ول ...

نه اتفاقا بهتره جوابشو بدن تا خودش و کسایی که دارن تاپیک رو میخونن بدونن حرفاش چقدر نامناسبه و زننده‌اس 

نه اینکه عادی انگاری بشه همچین رفتار و توهین‌هایی

اون همه به اون کاربر توهین کرد حالا خودشم یکم سرزنش بشنوه بد نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه واکنش لحظه ای و هیجانیه و کاملا طبیعی مهم همسرشونه که با این داستان مشکلی نداشتن

فکر کنم خواهر شوهرش خیلی مخفیانه 😂

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
نه اتفاقا بهتره جوابشو بدن تا خودش و کسایی که دارن تاپیک رو میخونن بدونن حرفاش چقدر نامناسبه و زننده ...

دیگه همه متوجه شدن

راستش یه کم برای خواننده هایی مثل من که از اول یکی در میون بحث و حاشیه میخونیم کلافه کننده میشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
درموردامضات چندساله تفکرات وفرهنگ اروپایی غالب شده ذوقم میکنن بخاطرش امروزبحث درموردخیانت اون خانمه ...

من منظورم اصلا این چیزا نبود

این چیزا تفکرات غالب جامعه نیست حداقل هنوز

یه سری تفکرات هست اصلا رنگ و بوی اروپایی ندارن و گند زدن به زندگی و رفاه و فرهنگ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببخشید من خیلی خندیدم وقتی تصور کردم😂😂

😂🤕

بعد شوهرم با همون سر و وضع دوغی اومده بود نازمو میکشید منم گریه میکردم

شما‌ رو نمی‌دونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ‌ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمی‌تواند فوق‌العاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .

دیگه همه متوجه شدنراستش یه کم برای خواننده هایی مثل من که از اول یکی در میون بحث و حاشیه میخونیم کلا ...

خب سایت عمومیه با انتظار اینجور بحث‌ها رو هم داشت

اخ خدا خیرت بده بابا دوساعته دارم پیامای این کاربرو میبینم حرص میخورم😬بنده هدا خالا یه اشتباهی مرد ...

متاسفانه بعضیا فقط دنبال بهانن برا خالی کردن عصبانیتاشون از خودشون سر دیگران

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550