2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسیس نیس حونش در میاد برا عروس میخاد بگه من برا شما ارزشی قائل نیستم ک سر گاز وایسم

چه بی ادبه.هر وقت اومد خونت تو هم تخم مرغ آبپز بپز که از گلوش هم پایین نره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
جدی؟؟خسیسه؟

وگرنه خوب برا بقیه بریز بپاش می‌کنه  حسوده خیلی حسوده ۴۲سالشه شورشو در آورده ۱۰ روزه قطع رابطم باهاش چون ۱۰ روز ازش مراقبت کردم چشمای کورشو عمل کرده بود بعد ده روز نگو هرروز رنو شوهر میشینن شوهرمو پر میکنن همشونم دروغ ولی من بیشتر از شوهرم حرصم میگیره که ب من نمیگفت ک مبادا پاشم برم خونم دیگ نمونم پیشش خدا شاهده اون ۱ح روز نزاشت یه غذای درست و حسابی بزاریم برا وعده ها یا سیب زمینی آبپز خوردیم یا املت رب چون گوجه گرونه

مممممم
وگرنه خوب برا بقیه بریز بپاش می‌کنه حسوده خیلی حسوده ۴۲سالشه شورشو در آورده ۱۰ روزه قطع رابطم باهاش ...

چقدر بدجنسه.ولش کن تو بخاطر خدا کردی و شوهرت.سعی کن نری خونشون یا بعد شام برو ی سر بزن.اندازه عروس ایشالله زیر حلقشون دربیاد🤣

چه بی ادبه.هر وقت اومد خونت تو هم تخم مرغ آبپز بپز که از گلوش هم پایین نره

هههه‌ فک کردی منم چندبار خاستم همین کارو بکنم با مخالفت شدید شوهرم روبرو شدم دید هیچحوره می‌تونه متقاعدم کنه پاشد ۲تومن‌ داد گفت غذای خوب بپزد مدیونی فک کنی گرفتم🤣🤣🤣

مممممم
چقدر بدجنسه.ولش کن تو بخاطر خدا کردی و شوهرت.سعی کن نری خونشون یا بعد شام برو ی سر بزن.اندازه عروس ا ...

خیلی بیشعورن چه خدایی وقتی اون ازم‌رازی نیس ملا نمی‌رم بعد برگشتنم شوهرم ک گفت اینارو بهش میگفتن اپل به دعوای حسابی کردم شستم گذاشتم کنار شوهرم بعدشم موقع برگشتن گفت اگر مهمون اومددددددد زنگ میزنم بیای پذیرایی کنی این حرف زدن این حندس دیگ نمیتونه بگه ب تو هم میگم بیای دور هم باشیم اشغال بعدش هی زنگ زد هرروز چندبار جواب ندادم روز مادرم شوهرم زنگ زد تبریک بگ من گفتم من تبریک نمی‌گم اون مادر من نیس ک ب چیش تبریک بگم بزور گوشی رو گذاشت تو گوشم گفتم عیدتون مبارک همین ایشالا عروس بعدیش یجور دهنشو جر بده جیگر من حال بیاد

مممممم
خیلی بیشعورن چه خدایی وقتی اون ازم‌رازی نیس ملا نمی‌رم بعد برگشتنم شوهرم ک گفت اینارو بهش میگفتن اپل ...

مطمعن باش خدا جای دیگه خوب میزاره تو کاسش

خوراک مرغ 

حالم بهم میخوره

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یاد اونی افتادم که رفته بود تراس خونه مادرشوهرش لخت شده بود آفتاب بگیره 😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش