2777
2789
عنوان

پدر شوهرم ام اس گرفته اصلا دلم براش نمیسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وظیفه شما نیست طلا بفروشین

وظیفه پدرشوهر نیست عروسی بگیره

گرفتن عروسی=وظیفه همسر

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

چرا توقع الکی دارین؟ همون طور که شما دوست ندارین طلاهاتونو بدین به پدرشوهرتون اونم دوست نداشت عروسی ...

ایا وظیفه پدر فقط بچه پس انداختن است؟؟؟ وظیفشه بچه را به سر و سامون برسونه اینا که اینجورن پس از خانواده عروسم توقع جهاز و سیسمونی نداشته باشند!!! 

وظیفه شما نیست طلا بفروشینوظیفه پدرشوهر نیست عروسی بگیرهگرفتن عروسی=وظیفه همسر

همون طور که جهاز و سیسمونی وظیفه پدر عروسه ، عروسی گرفتن و کمک به تهیه مسکن هم وظیفه پدر داماده ، مگه وظیفه پدر پسر فقط تولید بچه یوده؟؟؟

ایا وظیفه پدر فقط بچه پس انداختن است؟؟؟ وظیفشه بچه را به سر و سامون برسونه اینا که اینجورن پس از خان ...

ببین فقط بحث عروسی گرفتن نیست که گلم 

بحث اینه که واقعا تو بعضی خانواده ها واقعا پسرهاشون بدبختن 

تو مجردی خرج پدر و مادر میکنن خرج خواهر برادر میکنن 

دم عروسیه خودشون 

همه خودشونو میکشن کنار ... بعضی خانواده ها هم فقط با بچه ی خودشون ون ضد هستن یعنی راضی هستن پولو بریزن تو جوب آب ولی واسه دختر جهیزیه و برا پسر خودشون عروسی نگیرن 

همون طور که جهاز و سیسمونی وظیفه پدر عروسه ، عروسی گرفتن و کمک به تهیه مسکن هم وظیفه پدر داماده ، مگ ...

آقا پسر باید به اون جایگاه برسه که خودش بتونه نیازهای اولیه رو براورده کنه

تن پرور شدن یه عادت گنده

بعدشم همین آقا پسر بقول خودمون شاه دوماد نباید توقع جهاز آنچنانی داشته باشه

سیسمونی رو دیگه کجای دلم بزارم😂

مگه هرکی بچه میاره باید سیسمونی رو خونواده دختر بدن؟

من مجردم تک فرزندم هستم همین الانم پدرم برام خونه گرفته ولی هیچ وقت برای زندگی متاهلی توی خونه ای که پدرم گرفته نمیرم

وظیفه پسره برام خونه تهیه کنه نباید از پدرم یا پدرش انتظار داشته باشه

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

ایا وظیفه پدر فقط بچه پس انداختن است؟؟؟ وظیفشه بچه را به سر و سامون برسونه اینا که اینجورن پس از خان ...

ببینید پدر و مادر تا یه جایی و یه سنی باید به بچه کمک کنن از یه جایی به بعد بچه باید خودش یاد بگیره رو پاهای خودش وایسه همیشه و همه جا پدر و مادر نیستن 

بچه نباید همیشه متکی به پدر و مادر باشه باید راه خودشو یاد بگیره کسی باید همش منتظر کمک پدر و مادر باشه که موفق نمیشه 

از من بشنوید از هیچ کس توقع هیچ چیز نداشته باشید نه پدر نه مادر نه برادر نه خواهر  راحت تر هم زندگی میکنید 

فقط خودتونید که برای خودتون میمونید 

چرا توقع الکی دارین؟ همون طور که شما دوست ندارین طلاهاتونو بدین به پدرشوهرتون اونم دوست نداشت عروسی ...

اسی بخاطر اینکه پدر شوهرش به این ارزش نذاشته که یه عروسی بگیره ، طلاهاش و نمیده ، اینا به هم ربط دارن عزیزم 

آقا پسر باید به اون جایگاه برسه که خودش بتونه نیازهای اولیه رو براورده کنهتن پرور شدن یه عادت گندهبع ...

عزیزم قبول کنید الان با این وضعیت اقتصادی حتی یه پسر ۳۰ ساله هم نمیتونه خونه بخره وظیفه خانوادشه کمک کنند ، فکر کن ما عروسی گرفتیم پولی که کمک به عروس و داماد بود پدر شوهرم برداشت و ما داریم پس میدیم شوهر احمق منم صداش در نیومد ، یعنی پدرش کمکی که نکرد تازه از ما دزدی هم کرد، من اصفهانیم اینجا پدر داماد باید کمک پسر کنه برای خرید خونه و ماشین و پدر عروس هم جهاز میخره درستش اینه نه اینکه پدر داماد چون پسر داره خودشا بکشه کنار ، این وسط سختیش را همون عروس بیچاره هم میشه از پدرشوهرای تن پرور که کارشون فقط پس انداختن پسره متنفرم 

اسی بخاطر اینکه پدر شوهرش به این ارزش نذاشته که یه عروسی بگیره ، طلاهاش و نمیده ، اینا به هم ربط دار ...

حرف من و شما متوجه نشدید من میگم وظیفه پدر شوهر گرفتن عروسی نیست اون وظیفه شوهرشه وظیفه اسی هم نیست که طلاهاشو بده اصلا لزومی نداره که بده

الان خود من وقتی خودم به یه چیزی نیاز دارم نمیرم بدمش به یکی دیگه حالا هرکی میخواد باشه باشه چون نیاز خودم تو اولویته ادم باید همیشه خودشو تو اولویت بزاره 

کلا میگم توقع داشتن اشتباهه