2777
2789
عنوان

پدر شوهرم ام اس گرفته اصلا دلم براش نمیسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 48 پست
عزیزم ببینید این مورد شما ۴۰ و ۳۵ ساله بودن دیگه جوون نیستن در استانه میان سالین خوب یه حوون بدون کم ...

حرفا و رفتارشونو جدی نگیرین با جدی گرفتنشون فقط انرژی شماس که حیف میشه نمیفهمن حق دخالت ندارن،

خداروشکر کنین که خودتون و همسرتون تونستین دونفری با کمک همدیگه صاحب خونه بشین

از زندگیت لذت ببر گلم زندگییی که دونفری باهمدیگه با تلاش و مدیریت شما به این مرحله رسیده

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف من و شما متوجه نشدید من میگم وظیفه پدر شوهر گرفتن عروسی نیست اون وظیفه شوهرشه وظیفه اسی هم نیست ...

اکثرا عروسی ‌و پدر شوهر ها میگیرن دیگه

اینی که میگی با فرهنگ و رسوم ما سازگار نیست

جوونای ما هنوز همون بچه های ناز مامانشونن

عزیزم ببینید این مورد شما ۴۰ و ۳۵ ساله بودن دیگه جوون نیستن در استانه میان سالین خوب یه حوون بدون کم ...

منم دقیقا مثل شما ۱۷ سال پیش ازدواج کردم❤️.بعد از ده سال صاحب خونه دلخواهمون شدیم .تماااااام زحمتا از هزینه عروسی و جهیزیه و اجاره خونه و خرید ماشین و زمین و همه و همه گردن خودمون دوتا بود ..حتی به اندازه نیم ساعت بچه نگه داشتن هم هوای مارو نداشتن...ولی اون موقعا اوضاع خیلی بهتر بود و میشد به نتیجه رسید.الان دوتا جوون بخوان ازدواج کنن و مثل ما از صفر شروع کنن عملا امکانپدیر نیست و خانواده ها باید یه کمک هرچند کوچیک بهشون بکنن 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤