2777
2789

من معلمم

تعداد قابل توجهی از خواستگارام وقتی ازشون میپرسم قشنگ معلومه خیلی روی حقوق حساب کردن 

من نمیگم اصلا حساب نکنن چون زنی که میره سر کار و توی کار خونه هم کمک میخواد از اون طرفم باید کم و زیاد زندگیشو بگیره ولی خب بعضیا دیگه خیلی وارد حساب کتاب شدن...

کلا امشب خیلی ناراحتم دلم واقعا گرفته😔

کاش فقط همین بود خیلیاشون اخلاق درست حسابی هم ندارن یا تو مجردیشون خیلی کارا کردن که خب من نکردم و دوست دارم طرفم پاک باشه

اگر یکی دو تا عیب داشتنم میگذشتم منتها اینا قشنگ یه پکیج ویژگی بد هستن 🤦🏻‍♀️

از لحاظ ظاهری و مادی تقریباً اوکی هستن بعضیاشون ولی خب شخصیتی و اخلاقی...😕

بخدا نمیخوام از خودم تعریف کنم فقط میگم که بدونید طبق گفته بقیه ظاهرم واقعا خوبه خانواده هم خوب و شرایط اوکی از لحاظ اخلاقی هم هرکس ویژگی خوب و بد داره ولی من اگر طرفم متعادل باشه گذشت هم بلدم اهل دوست پسر و این حرفام نبودم هیچ وقت

با خودم میگم یعنی نباید یکی مثل خودم پیدا بشه؟😔

واقعا بعضی آدمای اشتباهی از آدم خیلی انرژی میگیرن گاهی میگم اصلا به ازدواج فکر نکنم راحت ترم آرامش بیشتری دارم😢😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شاغل بودم

برام مهم بود دیدگاه همسرم در مورد شغل و درامدم چیه

رک پرسیدم

و به نظرم خوبه ادم بتونه بپرسه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

امشب واقعا حس بی کسی و تنها بودن دارم حس می کنم رها شدم دلم واقعا شکسته نه بخاطر ازدواج و اینا

دوست دارم یا کسی نیاد یا اگر میاد یکم درست حسابی باشه ازم انرژی نگیره... روح و روانم به هم نریزه

یادمه وقتی دانشگاه بودیم میومدن دم خوابگاه فقط صرفا دختر معلم میخواستن اصلا طرف براشون مهم نبود.

شما هم انشالله یه آدم مناسبی که دوست داشته باشی سر راهت قرار میگیره

من شاغل بودمبرام مهم بود دیدگاه همسرم در مورد شغل و درامدم چیهرک پرسیدمو به نظرم خوبه ادم بتونه بپرس ...

منم می پرسم ولی خب نتیجش خوب نیست...

همسرتون چی گفتن؟

یعنی کسی پیدا میشه انقدر اهل حساب کتاب نباشه؟

دیدم از این چیزا متاسفانه 🤦🏻‍♀️الان شما ازدواج کردین؟

من ۱۸ سالگی ازدواج کردم بعد از چند ماهش کنکور دادم .

الان ۳۰ سالمه همه دوستانم بعد از دانشگاه ازدواج کردن خداروشکر زندگی های خوبی دارن

منم می پرسم ولی خب نتیجش خوب نیست...همسرتون چی گفتن؟یعنی کسی پیدا میشه انقدر اهل حساب کتاب نباشه؟

ما دوست بودیم

زیاد حرف میزدیم

ایشون گفتن دوست دارن من شاغلم

برای اینکه توی اجتماعم

و گفتن میدونن اشتغال من یعنی رفاه مالی زندگی مشترک طبعا بیشتره و در کنارش خیلی چیزا مثل کارهای خونه هم مشترکه 

گفتن مسئله اشتغال تصمیم خودته

منم دیدم واقع بینانه میگن 

از اون موقع چند باری شده استعفا دادم و مدتی کار نکردم 

و هر بار دیدم ایشون دخالت نکردن و همیشه حامی بودن و گذاشتن به عهده خودم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزم بدیهیه که شاغل بودن زن موثره توی ازدواج

منتهی شما باید از شغلت برای بالا بردن عزت نفس و اعتماد به نفس خودت استفاده کنی

بیشتر‌ به خودت افتخار کنی ، بیشتر خودتو قبول داشته باشی

اجازه ندی هر بی سر و پایی وارد حریمت بشه و غرورتو بشکنه

خودتو دست بالا بگیر و اصلا به آدمهای مشکل دار و بی اخلاق اجازه نده حتی بیان جلو برای خواستگاری

و خدا برای من کافیست.....