2777
2789
عنوان

عشقم قهركرد رفت منم ميخام يكسال اينكاروكنم👇🏻🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 43 پست
احتمال داره برگرده؟چ استوريايى بزارم؟؟؟

استوری های شاد بذار،، در مورد اون و عشق واین چیزا نذار 

مثلا در مورد حال خوبت و انگیزشی و... 

دیگه هم پیگیرش نشو

باید فکرشو درگیر کنی تا برگرده 

وقتی هم برگشت با سیاست ج بده نه آدم چسبناک 😉

استارتر جان 17سالته عزیزم؟ 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استوری های شاد بذار،، در مورد اون و عشق واین چیزا نذار مثلا در مورد حال خوبت و انگیزشی و... دیگه هم ...

الان زوده استورى بزارم؟؟٥روزه پيام نداديم اونم هيچى نذاشتع استوريش همينجور ادامه بدم يا استورى بزارم سكوت كنم دلتنگم ميشه؟؟

جواب نمی‌ده پس شما هم بهش پیغام نده اصلا 

اگر بقول خودت یکسال بخوای کاملا ازت بیخبر بمونه به دوماه نمی‌کشه یکی دیگه رو جایگزین می‌کنه 😅😅فیلم سینمایی و رمان که نیست منتظرت بمونه 

عزيزم بنظرت چيكار كنم بهم پيام بده؟؟؟؟٥روزه حرف نزديم شماره منم پاك نكرده بلاكمم نكرده ولى اخرين پيا ...

محلش نده مثل سگ میافته دنبالت تا تو دنبالش. باشی اون اینجوری میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
الان زوده استورى بزارم؟؟٥روزه پيام نداديم اونم هيچى نذاشتع استوريش همينجور ادامه بدم يا استورى بزارم ...

خب الان دیدم نوشتی ابروشو بردم  اول کارت  اشتباه بود  البته نمیدونم حق داشتی یا نه، 

ولی فعلا صبر کن استوری نذار، بذار بفهمه خودتم پشیمونی 

، بازم بستگی به شرایط داره آخه نمیدونم حق با تو بوده یا اون 

محلش نده مثل سگ میافته دنبالت تا تو دنبالش. باشی اون اینجوری میکنه

اینجوری نگو آخه اسی بهش بی احترامی کرده و آبروشو برده، اونم حق داره ناراحت بشه و جواب نده، منم یکی بی احترامی کنه جوابش نمیدم 

اینجوری نگو آخه اسی بهش بی احترامی کرده و آبروشو برده، اونم حق داره ناراحت بشه و جواب نده، منم یکی ب ...

آها چطوری آبروش برده من متوجه نشدم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
آها چطوری آبروش برده من متوجه نشدم

تو تاپیک ها گفت هم آبروشو بردم هم بی احترامی ، البته ازش عذرخواهی هم کرده ولی احساس میکنم بدجور باهاش برخورد کرده که دیگه جواب نمیده، مشکل تمام زنها و دخترا اینه که بلد نیستن حتی تو شرایط بد با طرف چجور رفتار کنن که دلبستش کنن و...، اتفاقا طرفو از خودشون فراری میدن