2777
2789

آبروم برد 

بدترین عکس از داداشم و بابام گذاشت اکانت درسیم حالا اصلا شماره خودشه ولی اکانت درسی منه 😭😭😭😭

خدایا چه عکس بدی هردوتاشون کف زمین با لباس های افتضاح زاویه خیلی بد که فقط دماغن😭😭😭

آبروم رفت کاش بمیرم راحت شم ازشون 

به خاطریه عکس به مادرت میگی نفهم مادرت نگاهش به قیافه ی شمازیباست به بقیه چه درصمن شما باید ازنگاه همه زیبا باشید؟مگه میشه اون فقط یه عکسه اگر حقیقت غیرازاین نباشه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان منم بدترین عکسامونو استوری میکنه فک کن داری خمیازه میکشی ازت عکس میگیره میزاره استوری میتویسه قربون دختر قشنگم حالا دختر چی عین این سکته ایی ها شده تو  عکس

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

الان ما هم بیایم به مادرت فحش بدیم آروم میشی! خب یه عکس دیگه اینهمه نق زدن نداره وردار درست کن 

بدبخت مادرا 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عزیرم انقد نطر بقیه برات مهم نباشه بیخیال 

اقتصای سنت هست حق داری ولی اینطوری خودت ناراحت میشی 

همیشه قدر خودت بدون .مراقب سلامت روانت باش .هیچ چیز ارزش این که به خودت استرس بدی نداره .کاش تو سن شما کسی این بم گفته بود .