2777
2789
عنوان

عشقم قهركرد رفت منم ميخام يكسال اينكاروكنم👇🏻🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 43 پست
چيكار كنم اصلا جواب منو نميده ب شدت مغروره

نه خطتت روخاموش کن نه برو نه چیزی،رهاش کن...من درکت می کنم اما رهاش کن. .پسرها وقتی بفهمنددوستشون داری خیلی خودشون رو بالامیگیرن.اگه واقعا دوستت داشته باشه میاددنبالت.اگه نه که میره.بعدشم هررابطه باید یه هدف داشته باشه.هدف شماازای رابطه چیه؟سرگرمی یاازدواج.تکلیف خودتومشخص کن.به هیچکس بیشترخودت بها نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نهایتا یک ماه صبر میکنه بعدشم یکی رو میزاره جات

🤕😔چيكار كنم برگرده شماره منو هم پاك نكرده دوستمم داره ولى مغروره ب حد مرگ من صدبار معذرت خواهى كردم ولى اون فهميد بهش چسپيدم

🤕😔چيكار كنم برگرده شماره منو هم پاك نكرده دوستمم داره ولى مغروره ب حد مرگ من صدبار معذرت خواهى كرد ...

ولش کن

ادم با این حجم از غرور رو میخوای چیکار

فردا روز رفتی سر زندگیت باهات پیرت میکنه بااین قهراش

1سال زیاده عزیزم

عزيزم بنظرت چيكار كنم بهم پيام بده؟؟؟؟٥روزه حرف نزديم شماره منم پاك نكرده بلاكمم نكرده ولى اخرين پياممو ج نداد خيلى مغروره و ناراحت باشه همينجوره ازش معذرت خاستم فايده نداشت

تا ٢ماه نميدونم خودش برگرده يانع فعلا پنج روزه حرف نزديم و قهره و جوابمو نداد

اگه اون مقصره و اینکارو میکنه، حتما یه چیزیش هست، نمیخواد یکسال دور بشی، اتفاقا باش اما سرسنگین و دیر جوابش بده و... 

ولی

اگه خودت مقصری عذرخواهی کن و بذار زمان بگذره شاید برگشت

🤕😔چيكار كنم برگرده شماره منو هم پاك نكرده دوستمم داره ولى مغروره ب حد مرگ من صدبار معذرت خواهى كرد ...

پس چسبنده نباش، یکم دور شو، همیشه زود جوابشو نده و گیر نده ک فکر کنه چسبیدی بهش 

پسره قهر کرد ؟ 🫤

چقدر مامانی شدن بعضی از پسرا  🤦‍♂️😂

سر چی قهر کرد

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

ابروش رو بردم نميگم چجورى و اينكه بى احترامى بهش😔😢😔

آبروش رو بردی ؟ 

بی احترامی کردی 

😂

اونوقت سر چی این کار رو کردی ؟

و چند بار از این رفتار ها داشتی؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

😂😂😂 همینم الانم یکی دیگه جاتو گرفته

از خواب بیدار شو استاتر عشق واقعی خیلییییی کمه تو این جامعه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی