نه خطتت روخاموش کن نه برو نه چیزی،رهاش کن...من درکت می کنم اما رهاش کن. .پسرها وقتی بفهمنددوستشون داری خیلی خودشون رو بالامیگیرن.اگه واقعا دوستت داشته باشه میاددنبالت.اگه نه که میره.بعدشم هررابطه باید یه هدف داشته باشه.هدف شماازای رابطه چیه؟سرگرمی یاازدواج.تکلیف خودتومشخص کن.به هیچکس بیشترخودت بها نده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
ابروش رو بردم نميگم چجورى و اينكه بى احترامى بهش😔😢😔
آبروش رو بردی ؟
بی احترامی کردی
😂
اونوقت سر چی این کار رو کردی ؟
و چند بار از این رفتار ها داشتی؟
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
از خواب بیدار شو استاتر عشق واقعی خیلییییی کمه تو این جامعه
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی