2777
2789
عنوان

الان بزرگترین آرزوم اینه برای همیشه از ایران برم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 70 پست
عزیزم امیدوارم هر چی بخیر و صلاحته پیش بیاد ولی اگه تلاش کنی قطعا میتونی

کاش معجزه بشه یکی بیاد توی زنپگیم راهو نشونم بده راهنماییم کنه دستمو بگیره و کمک کنه برم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش معجزه بشه یکی بیاد توی زنپگیم راهو نشونم بده راهنماییم کنه دستمو بگیره و کمک کنه برم

اون شخص خودتی منتظر کسی نباش

منم همیشه منتظر بودم یه راهنما داشته باشم که بگه چکار کنم ولی تهش شد گذر عمرم و حسرت

برو ولی هیچ وقت یادت نره آسمون اگت مشکل از خودت باشه همه جا یه رنگه ....

مشکل از من نیست من میخوام شاد و با امید و آرامش زندگی کنم ولی نمیذارن اینجا اول از همه شوهرم اگه اونم نباشه جامعه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نمیدونم از کجا شروع کنم تصمیم گرفتم فردا زبان بخونم حد اقل کلاس آنلاین بگیرم

خب هی بگی از کجا شروع کنم از کجا شروع کنم یهو به خودت میای میبنی کل عمرت گذشته تو هنوز ی حرکتم نزدی

همین زبان خوبه برای شروع 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

منم ارزومه زبان بخونم چون فعلا شرایط کلاس رفتن ندارم ولی این چند هفته کلی منابع جور کردم تلگرام و طرف امریکا هست و رایگان داره یاد میده ک بخونم ولی اصلا تنهایی انگیزه نمیشه کاش ادم چند نفر جمع میشد و سفت میچسبید ب زیان منم مدرک دانشگاهم لیسانس

من در جریان شرایط شنا نیستم بنابراین نمی تونم قضاوتی بکنم.

بخاطر همین میخوام برم توی ایران مردم همش قضاوت میکنن همش میخوان توی زندگیه دیگران دخالت کنن واقعا کسی که اینجا زمین بخوره نمیذارن پاشه

منم ارزومه زبان بخونم چون فعلا شرایط کلاس رفتن ندارم ولی این چند هفته کلی منابع جور کردم تلگرام و طر ...

منم یه تبلیغی توی اینستا دیدم میگه تضمیمی زبان یاد میده نزدیک ده میلیون میگیره 

منم یه تبلیغی توی اینستا دیدم میگه تضمیمی زبان یاد میده نزدیک ده میلیون میگیره

توی اینستا پره همشم تبلیغه ولی ی بنده خدایی بهم لطف کرد گفت کتابای این بنده خدا ک ی عمر امریکا زندگی میکنه و بالای ۶۵سالشه گفت با این پیش بری چون همه نوع کتابی تدریس کرده از صفر تا صد

ولی اصلا اراده ندارم چند نفر باشن سفت و سخت بچسبن بخونن اینجوری خیلی پیشرفت میکنن