2777
2789

سوال:تورو خداااا اگ کسی انلاینه‌جوابمون بده 

عذاب وجدان گرفتم دارم میمیرم 

امشب تو عروسی نصف وقتمو با مادرشوهرمو خاهراش بودم 

حصف دیگه ی وقتمو رفتم پیش زنعمو های همسرم ک خیلی صمیییم 

اما مادرشوهرم قهر باهاشون الان از دستم ناراحته ک چزا رفتم پیششون و باهاشون رقصیدم بنظرتون گناه کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت شدن  دیگه و الانم گذشته ،پس بی خیال توضیحی هم به مادرشوهر نده که بعدها توقع نکنن بدونن تو با دیگران مشکلی نداری 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

نه عزیزم .ببین اگر تو شرایط سخت بودی و هواتو داشتن مراقبت بودن مثل بارداری زایمان یا هر اتفاقی ...دلیل نداره چون فلانی باهاشون بده توام محلشون ندی .کسی ک بهت احترام میذاره احترام بذاره بهش 

روابط هرکس بخودش مربوطه ...قرارنیست ایشون با کسی قهره ،روابط شماهم تحت تاثیر قراربگیره ک..بگو با من ک مشگلی ندارن ،ن بی احترامی کردن ن چیزی گفتن ن کاری دارن ک من بی محلی کنم بهشون .

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢