2777
2789
عنوان

از چندشی های دوران عقد فامیلاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 60 پست
ما یه یکی تو فامیل بود دختره هی به پسره میگفت نوید بجو قشنگ غذاتو کم جوییدی اععع (با صدای لوس) پسره ...

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🥵🥵🥵🥵🥵🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

چندش نیست اما به اعتقاد بنده اوج ناپختگی اینجاست که در میهمانی‌ها هر دو دائم جمع رو ترک کنند و به ات ...

وسط جمع لم بدن و ولو بشن رو همدیگه😬

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره والا،بعد داشت به ما مجردا یاد میداد که وقتی ازدواج کردین چجوری تو رابطه باشین که شوهرتون نره دنب ...

ندید پدید😂😬

دوقلوهای افسانه ای😂

😂🤦‍♀️

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

چندش نیست اما به اعتقاد بنده اوج ناپختگی اینجاست که در میهمانی‌ها هر دو دائم جمع رو ترک کنند و به ات ...

دقیقا یه فامیل داشتیم نامزد بودن جلو جمع میرفتن تو بغل همدیگه بوس و بغل قربون صدقه و....

من به جای اونا از خجالت آب میشدم جلوی بزرگترا 🤦‍♀️🤦‍♀️

اه اه خواهرشوهر عنترم با شوهر ایکبیریش اونجوریه جلو پدر شوهر برادر خجالتم نمیکشه

لعنتیا عقد کردین

گل خو نکشیدین

چتونههههه🤣💔

دقیقا یه فامیل داشتیم نامزد بودن جلو جمع میرفتن تو بغل همدیگه بوس و بغل قربون صدقه و....من به جای او ...

تو خارجم قفله😬😂

من چرا این چیزا رو میبینم خوشحال میشم براشون 

خوبه که شور و شوق زندگی دارن

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه فامیل داشتیم البته بنده خدا ها جدا شدن ، دختره یدونه شونه گذاشته بود تو کیفش اون موقع فوکول مود بود پسرا فوکول میذاشتن 😂 باشونه فوکول شوهرشو درست میکرد ، هرچند دقیقه یکبار شونه رو درمیاورد موهای طرفو درست میکرد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫