خیییلی دلم میخواد از ایران برم خییلی احیاس بدبختی میکنم حس میکنم فقط از اینجا برم یه کشور دیگه میتونم راحت و با آرامش زندگی کنم حاضرم کار کنم تلاش کنم اونجا خیلی زیاد ولی مطمعنم حال دلم هر جا به غیر اینجا خوشه خیلی حالم بده زندگیم عمرم جوونیم داره هدر میره همش مثل یه مجسمه یه گوشه افتادم روزا خواب شبا بیدار تورو خدا واسم دعا کنین بتونم برم معجزه بشه برم واقعا من شرایطم جوریه نمیتونم اینجا زندگی کنم هیچکسم ندارم نه خانواده نه دوست هیچ وابستگی اینجا ندارم میخوام بررررم 😢
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم به شخصه تجربه مهاجرت رو داشتم یه مدت آلمان بودم ولی باور کن هیج جا ایران عزیزمون نمیشه وقتی برگشتم اولین کار خاک کشور بوسیدم خیلی سخت میگذره به اونهایی که رفتن میفهمن چی میگم براتون دعا میکنم حال دلتون خوب بشه و به آرزوهاتون برسین
(( کاربر آقا )) و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
من خودم به شخصه تجربه مهاجرت رو داشتم یه مدت آلمان بودم ولی باور کن هیج جا ایران عزیزمون نمیشه وقتی ...
برای کسی که اینجا فقط بدبختی کشیده و هیییییچ وابستگی و دلتنگی به اینجا نداره مهاجرت عالیه من ماه ها از خونه بیرون نمیرم کلا هیییییچ دلخوشی اینجا ندارم دریغ از ذره ای دلخوشی
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
برای کسی که اینجا فقط بدبختی کشیده و هیییییچ وابستگی و دلتنگی به اینجا نداره مهاجرت عالیه من ماه ها ...
باید سبک زندگیتو تغییر بدی یه هدف برا خودت مشخص کنی و شروع کنی دنبال هدفت رفتن میدونم امیدت رو از دست دادی ولی تا بلند نشی هیچ چیز تغییر نمیکنه
(( کاربر آقا )) و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
منم ارزومه زبان بخونم چون فعلا شرایط کلاس رفتن ندارم ولی این چند هفته کلی منابع جور کردم تلگرام و طر ...
من زبان و الان تقریبا در سطح متوسط یا کمی بیشتر بلدم یه بار هم کلاس نرفتم از یوتیوب خوندم فیلم دیدم کارتون دیدم رمان انگلیسی نصب کردم رو گوشیم و خوندم
به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست