2777
2789

خیییلی دلم میخواد از ایران برم  خییلی احیاس بدبختی میکنم حس میکنم فقط از اینجا برم یه کشور دیگه میتونم راحت و با آرامش زندگی کنم حاضرم کار کنم تلاش کنم اونجا خیلی زیاد ولی مطمعنم حال دلم هر جا به غیر اینجا خوشه خیلی حالم بده زندگیم عمرم جوونیم داره هدر میره همش مثل یه مجسمه یه گوشه افتادم روزا خواب شبا بیدار تورو خدا واسم دعا کنین بتونم برم معجزه بشه برم واقعا من شرایطم جوریه نمیتونم اینجا زندگی کنم هیچکسم ندارم نه خانواده نه دوست هیچ وابستگی اینجا ندارم میخوام بررررم 😢

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی نمیدونم از کجا شروع کنم زندگیمو تغییر بدم خدایا من معجزه میخوام خودت راهو نشونم بده

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

عزیزم خب وقتی هیچکاری نمیکنی

معجزه نمیشی بری

الکی خودتو گول نزن به جاش تلاش کن بتونی بری

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
چند سالته؟ برا درس میخوای بری یا کار

درس نه دیگه از من گذشته فقط میخوام یه گوشه از دنیا برم یه وجب جا زندگی کنم بدون مزاحم ۳۴ سالمه

امیدوارم بتونی هرجایی که دلت می خواد مهاجرت کنی عزیزم🌱

ممنون گلم ♥️

عزیزم خب وقتی هیچکاری نمیکنیمعجزه نمیشی بریالکی خودتو گول نزن به جاش تلاش کن بتونی بری

نمیدونم از کجا شروع کنم تصمیم گرفتم فردا زبان بخونم حد اقل کلاس آنلاین بگیرم 

درس نه دیگه از من گذشته فقط میخوام یه گوشه از دنیا برم یه وجب جا زندگی کنم بدون مزاحم ۳۴ سالمه

عزیزم امیدوارم هر چی بخیر و صلاحته پیش بیاد ولی اگه تلاش کنی قطعا میتونی

حس_مشترک#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔