2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 41 پست
من بابا ندارم کوچیک که بودم مارو ول کرد رفت از مامانم حساب خاصی نمیبره شما آزادی بهت میده شوهرت ؟

ببین خودتو یتیم نشون نده یطور رفتار نکن فکرکنه ابن کسی رو مداره زبونتو دراز کن براش برو پیش مامانت مصمم بگو میخوام تمامش کنم اگر بی چون و چرا قبول کرد و از خدا خواسته بود کلاهتو بنداز هوا ک راحت میشی از دستش اگر بخوادت واقعا اوکی میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رحمت کنه پدرتو مادرتو برات نگهدارهاره از اول با ازاد بودنم مشکلی نداشت بد دل نیست حتی دوستاشو بر ...

خب خداروشکر باز هم تغییر کرده 

شوهر من یه کم بد دل هست مثلا میگه دکتر مرد نرو یا تنها نرو پیاده روی سر کار نرو

ببین خودتو یتیم نشون نده یطور رفتار نکن فکرکنه ابن کسی رو مداره زبونتو دراز کن براش برو پیش مامانت م ...

من مامانم و خواهرام همش دارن میگن جدا شو همش میگن مثل افسرده ها شدی خودم میترسم جدابشم بعد یهو دلم تنگ بشه براش

خب خداروشکر باز هم تغییر کرده شوهر من یه کم بد دل هست مثلا میگه دکتر مرد نرو یا تنها نرو پیاده روی س ...

پس مطمعععععععن بااااااااش خودش مشکل داره و این کارست چشماش میچرخن فکر میکنه همه اینجورن و شما رو نباید ازاد بذاره

من مامانم و خواهرام همش دارن میگن جدا شو همش میگن مثل افسرده ها شدی خودم میترسم جدابشم بعد یهو دلم ت ...

دلتم تنگ شد تحمل کن ببین فقطططط یک سال اول که تمام فصلا و روزایی که باهاش خاطره داشتی سخته برات ولی بعد عادی میشه و کم کم اصن خاطره هاش از ذهنت میرن نذار غرورت له بشه تا اون خودشنذاشتت کنار برو از اون زندگیه سمی به این چرندیات فکرنکن که دلت تنگ میشه خب بشه جداشو شاغل و مستقل شو رو پای خودت وایسا سرکارم که بری کمکی میشه برات کمتر اذیت باشی از نظر فکری

بشینید با صحبت کردن مشکلاتتون رو حل کنید اگر همو واقعا دوس دارید برید مشاوره از کسی کمک بگیریذ

نمبدونم اگرم فک میکنی بدرد نمیخوره الان جدا شی بهتره تا بری با بچه حدا شی چی بکم والا مشکلات زیاد شده 

اینکه فامیل نداره فامیل نداری اینا دلیل نمیشه

ادما خودش‌ن رو با شرایط باید وفق بدن دگ

وقتی فامیل ندارید خب چیکار کنید نمیتونید از بوته ادم بسازیذ که

در ضمن دوست بدرد نمیخوره یه زمانی دوست میشه دشمنت

فقط شوهرت و خانوادت برات میمونن

اینکه حالا نمیزاره بری سرکار این بحثش جداس یا با صحبت کردن حلش کن بزاره بری

بگو حوصلم سرمیره اینا

یا اگر واقعا مرد مخالف سرکار رفتن زن باشه از اول بایذ باهاش طی میکردی نه الان

دلتم تنگ شد تحمل کن ببین فقطططط یک سال اول که تمام فصلا و روزایی که باهاش خاطره داشتی سخته برات ولی ...

دقیقا حرفت درسته باید منطقی پیش برم چون آخر عاقبت دوست داشتن منم از بین می‌ره با این رفتاراش و عمرم هدر می‌ره حالا که بچه ندارم نظر خودمم همینه که تمومش کنم 

دقیقا حرفت درسته باید منطقی پیش برم چون آخر عاقبت دوست داشتن منم از بین می‌ره با این رفتاراش و عمرم ...

اره تمامش کن بره ببین من ۷ ساله ازدواج کردم ۲ سال هم دوست بودیم یه بچه هم دارم دوست داشتن از بین میره رابطه جنسی کمرنگ میشه سنت که بالاتر بره میگی من هیچ غلطی تو این زندگی نکردم ازدواج کردم کجا رو بگیرم الان چندسال گذشته ماهی یبار به هم میگیم دوستت دارم تمامش کن بار بعد عاقلانه تر پارتنرتو انتخاب کن