2777
2789
عنوان

هفته آخر بارداری

106 بازدید | 18 پست

سلام 

یه هفته دیگه بچه دومم دنیا میاد

رفتم سونو دادم ۳کیلو و ۷۰۰گرمه ..تا هفته دیگه تقریبا چهار کیلو میشه‌.‌

زایمان قبلیم طبیعی بود وزن بچه ۳۲۰۰ بود و زایمان سختی نبود 

همه میگن زایمان دوم راحت تره وزن بچه رو ک شنیدم ترسیدم خیلی استرس دارم زایمانم سخت باشه 

ب نظرتون زودتر زایمان نکنم چون دکتر گف بچه کامله همین الانم میتونی بری برا زایمان با آمپول فشار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم صبر کن خودت دردت بگیره امپول فشار خیلی بده

آره..میگن با درد طبیعی زایمان بهتره ولی میترسم بچه بزرگ شه بعد تو کانال زایمان گیر کنه سزارینم کنن‌...من یه زن ظریف و لاغرم

ماشالله وزن بچه بالاباشه اذیت میشی یه سونودیگه برااندازه سربچه بده ماخیلی داشتیم سه تاطبیعی اوردن چه ...

آره خواهرمم گف میترسم گیر کنه سزارین شی..من پلاکت خونم لب مرزه..سزارین خیلی برام خطرناکه

عزیزم نزدیکی بدون جلوگیری داشته باش 

تمرینات زایمان رو تو نت بیرون بیار انجام بده 

زیاد راه برو 

خرما باعث زایمان میشه 

هندونه باعث زایمان میشه 

اینها رو امتحان کن اگر دردت شروع نشد اون وقت سوزن فشار بزن 

چون سوزن فشار خوب نیست واقعا

آره خواهرمم گف میترسم گیر کنه سزارین شی..من پلاکت خونم لب مرزه..سزارین خیلی برام خطرناکه

به نظرم هرکاری کردی بستری شوشیاف گل مغربی ام خوبه پیاده روی بروبارابطه بدون جلوگیری انشالله دردت میگیره سونووزنم خیلی دقیق نیست

آره..میگن با درد طبیعی زایمان بهتره ولی میترسم بچه بزرگ شه بعد تو کانال زایمان گیر کنه سزارینم کنن‌. ...

کاچی بخور

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
عزیزم نزدیکی بدون جلوگیری داشته باش تمرینات زایمان رو تو نت بیرون بیار انجام بده زیاد راه برو خرما ب ...

ممنون..آره میخوام از فردا ورزش کنم و میگن نوک سینه رو مدام ماساژ بدی دردای زایمان شروع میشن...پیاده روی هم دو روزه شروع کردم..خرما هم روزی چند تا میخورم