2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فکر میکنم

318 بازدید | 41 پست

سلام دوستان 

من و شوهرم خیر سرمون با عشق و عاشقی بهم رسیدیم دو سال دوست بودیم الان یک سال هست که عقدیم ولی باهم زندگی میکنیم تو دوران دوستی واقعا فرشته بود خیلی مودب اهمیت می‌داد تا قهر میکردم شب تا صبح در خونمون تو ماشین میموند و خیلی چیزای دیگه که من میگفتم هیشکی نیست دیگه منو مثل این دوست داشته باشه 

اما الان خیلی داره تغییر می‌کنه اول از همه نه رفیق داره نه فامیل من خودمم فامیل خاصی ندارم یعنی دوتا بی فامیل باهم ازدواج کردیم که هیچ جایی نداریم بریم من رفیق زیاد دارم اما چون اون خوشش نمیاد اونا رو هم از من دور کرد احساس افسردگی میکنم خیلی بی انگیزم نمیزاره برم سرکار یا می‌خوام یه شب خونه مامانم بمونم دعوا راه میندازه 

یا وقتاییکه بحثمون میشه فوش های خیلی زشتی بهم میده مثلا از یه چیزی ناراحت میشم خیلی ببخشید ولی میگه به فلانم که ناراحت شدی هی بهم میگه فکر کردی تو کی هستی خیلی بد زبونه خیلی زیاد میترسم باهاش برم سر زندگی یعنی عروسی کنم از یه طرفم دوسش دارم قلبم درد میگیره به این فکر میکنم که دیگه نداشته باشمش اما منطقم میگه فایده نداره اینجوری 

ببخشید خیلی شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقدی بعد نمیذاره ی شب پیش مادرت بمونی؟!خب عزیزم اون دیگه قرار نیست برای تو عروسی بگیرهتو از الن سر خ ...

نه ما تو یه سوییت خیلی کوچیکه موقت داریم زندگی میکنیم چون دارن خونه میسازن

خیلی این کارو کردم منطقی باهاش حرف زدم هی میگه باشه قول میدم اما تا بحثمون میشه همونجوریه

پس بی اینکه بگی ترکش کن برو خونه مامانت ببین چی میشه من شوهرم اینجور بود رفتم خونه مامانم مامان و بابام ادمش کردن

وضع مالیش چطوره خب وقتی میگه به چیزم که قهری بعد تو چیکار میکنی همینطوری قهر میمونی؟

خوبه وضع مالیش 

من آدم بد دهنی نیستم فقط میگم خاک تو سرت اینارو بگو خودتو از چشمم بنداز میگه به درک بعد به یه روز قهر میکنیم میاد منت کشی

خیلی این کارو کردم منطقی باهاش حرف زدم هی میگه باشه قول میدم اما تا بحثمون میشه همونجوریه

اینکه فوش های بدی میده. قابل تغییر نیست. 

چون کسی که عادت کرده به فوش دادن همیشه میده. 

یا اینکه عصبی ش نکنی. یا اینکه خیلی دوستش داری با همه چیش بسازی که بعد از طلاق هی بهش فکر نکنی و خودتو داغون کنی 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

پس بی اینکه بگی ترکش کن برو خونه مامانت ببین چی میشه من شوهرم اینجور بود رفتم خونه مامانم مامان و با ...

من بابا ندارم کوچیک که بودم مارو ول کرد رفت از مامانم حساب خاصی نمیبره 

شما آزادی بهت میده شوهرت ؟

خوبه وضع مالیش من آدم بد دهنی نیستم فقط میگم خاک تو سرت اینارو بگو خودتو از چشمم بنداز میگه به درک ب ...

من نظرم اینه که جدا نشو تلاش کن درستش کنی هر چند سخته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اینکه فوش های بدی میده. قابل تغییر نیست. چون کسی که عادت کرده به فوش دادن همیشه میده. یا اینکه عصبی ...

آخه من میگم الان ما تازه یه سال عقد کردیم وضعمون اینه دیگه وای به حال آینده که بچه دار اینا بشیم بیشتر برا هم عادی بشیم چی میخواد بشه

من بابا ندارم کوچیک که بودم مارو ول کرد رفت از مامانم حساب خاصی نمیبره شما آزادی بهت میده شوهرت ؟

اسی یه سوال بی ربط چطوری عقد کردی وقتی بابات نبود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من بابا ندارم کوچیک که بودم مارو ول کرد رفت از مامانم حساب خاصی نمیبره شما آزادی بهت میده شوهرت ؟

خدا رحمت کنه پدرتو مادرتو برات نگهداره

اره از اول با ازاد بودنم مشکلی نداشت بد دل نیست حتی دوستاشو برا تولدش دعوت کردم خونه سوپرایز شه مشکلی نداره دست بزن داشت و فحش میداد و پول تو جیبی نمیداد و نمیذاشت زیاد خونه مامانم برم همه اوکی شدن مامانم به شخصه رید بهش ریددددددد ها