2777
2789
عنوان

معاینه بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 96 پست

چرا سخت گرفتی 

اتفاقا حرف خوبی زده

ببین شاید نوع باشه خونریزی نشه

چرا الکی طلاقت بده

کاش زمان قدبمم بود برگه 

دختر فامیلمون بیچاره شب اولی از استرس خونریزی نکرد 

روز بعدش جدا شدن

تو برگه بگیر 

باخیال راحت برو خونه بخت

خجالت بکشی لخت بشی ؟اول و اخر که باید لخت بشی جا دکتر های زنان چون برای بچه دارن شدن و......

مثبت اندیش😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من آخه قصدم با خود دوست پسرم جدیه

خوب برو حرفی توش نباشه

من ۵ سال عاشق یکی بودم همه هم می‌دونستن 

پسر داییم که اومد خواستگاری می‌دونستن برا همین قبل عقد رفتم که حرف و حدیثی نمونه

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند 

چرا سخت گرفتی اتفاقا حرف خوبی زدهببین شاید نوع باشه خونریزی نشهچرا الکی طلاقت بدهکاش زمان قدبمم بود ...

اره باید بگیرم فک کنم آخر 

چون خانواده خودمم رسمشو دارن

من خودم با دستای خودم هفته قبل عقد رفتم گرفتم زنگ زدم مادر شوهرم میخوام برم شمام بیاید نزاشتم حرف بز ...

منم انجام دادم ولی به هیییچ کس نگفتم فقط برا اطلاع خودم رفتم و از دکتر خواستم روان کننده یا بی حس کننده اگر خوبه تجویز کنه که اذیت نشم ولی گواهی کاغذی نگرفتم چون بنظرم گرفتن گواهی فقط توهین و تحقیر دختره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خوب برو حرفی توش نباشهمن ۵ سال عاشق یکی بودم همه هم می‌دونستن پسر داییم که اومد خواستگاری می‌دونستن ...

اره ببنده دهنشو 

با این ک مامانش فهمید همچین حرفی زده قهوه ایش کرد 

چرا سخت گرفتی اتفاقا حرف خوبی زدهببین شاید نوع باشه خونریزی نشهچرا الکی طلاقت بدهکاش زمان قدبمم بود ...

مگ الکیه ک خونریزی نکنی طلاقت بدن😂 باید ثابت کنی طرف باکره نبوده تازه اونم ب این راحتی نیس باید مهریه شو بدی

نه والا حرف بزنم شک میکنه دعوا راه میندازه

پرخاشگر هم که هست... بیشتر فک کن درموردش! حرف یه عمر زندگیه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲