2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 41 پست
بشینید با صحبت کردن مشکلاتتون رو حل کنید اگر همو واقعا دوس دارید برید مشاوره از کسی کمک بگیریذنمبدون ...

چرا مهمه بخدا رفیق خوب یا فامیل داشتن بخدا ما هیچ جا نداریم بریم حداقل یه سمت باید داشته باشه نه کسی هست مارو دعوت کنه نه ما کسی رو داریم دعوت کنیم تنها تفریحمون شده هفته ای یه بار سینما 

از بس حرفی نداریم باهم دعوامون میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مهمه بخدا رفیق خوب یا فامیل داشتن بخدا ما هیچ جا نداریم بریم حداقل یه سمت باید داشته باشه نه کسی ...

عزیزم مگ ما فامیل داریم؟

من خودم فامیل ندارم فقط خونه مادرمه

خونه مادرشوهرمم میریم 

همسرم فامیل داره اما فقط عیذ میریم 

خب جیکار کنید فامیل ندارید جون ندارید جدا شید؟

مهم بود از اول تصمیم میگرفتی چرا عقذ کردی

عزیزم مگ ما فامیل داریم؟من خودم فامیل ندارم فقط خونه مادرمهخونه مادرشوهرمم میریم همسرم فامیل داره ام ...

من احساس میکنم خود شوهرمم از این موضوع ناراضیه مثلا وقت هاییکه حوصله اش سر می‌ره هی میگه هیچکس رو هم نداریم بریم باهاشون یا به من میگه یه برنامه بچین منم میگم خب من با کی برنامه بچینم بعد می‌ره تو خودش

آخه من میگم الان ما تازه یه سال عقد کردیم وضعمون اینه دیگه وای به حال آینده که بچه دار اینا بشیم بیش ...

ت ک اینهمه راهو رفتی یکم بیشتر تلاش کن از یه مشاور حاذق کمک بگیر قبل از اینک اوضا بدتر بشه اگ دیدی هچ راهی جواب نمیده اونموقع ب جدایی فک کن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید