2777
2789
عنوان

جن تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 99 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما از هم گسستگی سلول های اندام تحتانی داری . پاشو به خودت بیا . خجالت بکش . مرتب کن دور و اطر ...

ببین بزور بلند میشم یکم مرتبط میکنم میشینم باز بلند میشم میبینم بازم کثیفه فایده نداره

ایح ایح ایح خوشمزه نمکدون نترکی اینقدربانمکی

نگران نباش میذارم تو از فشار بترکی 😂😂🙌

یعنی واقعا ممنونم از همتون نصف شبی دارم از خنده میتررکمممم 😂🤣🤣

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

ای کاشکی واقعا وجود داشت میومد پیش منی که چندساله تنهایی زندگی میکنم باهمدیگه فیلم نگاه میکردیم و خو ...

اون با تو بازی نمیکنه رابطه ت رو با خانواده ت خراب می‌کنه مریضت می‌کنه افکار خودکشی و وسوسه اعتیاد و هر کار زشت دیگه ای رو بهت القا می‌کنه تمسخر دین و مقدسات یه گوشه کز کردن و با آدما درگیر شدن و فقر و کثافت و ....وادارت می‌کنه به حیوانات به آدما آسیب بزنی و....و همه و همش رو با وسوسه انجام میده در موارد شدیدتر هم با حضورش آزارت میده مورد داشتیم شب سالم خوابیده صبح کبود و کتک خورده پا شده اونا نمیذارن زندگی کنی تو هم که این حرفا رو میزنی دلیلش اینه که دور و برت ندیدی که باور کنی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه بابا من تو گلوش گیر میکنم بزار همونجا بمونه صب تا صب بفرستش بره نون تازه بگیره

آره این فکر بهتریه...

بذاریم غذا درست کنه شادمون بکنه مثل افراد توی تاپیک دور همی خوش باشیم 😂🙌

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁