2777
2789
عنوان

جن تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 99 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوای بفرستم واست بدونی وجود داره؟ تو حموم خونتون بهت علامت بده؟

بدددد جوووررریییی تلللسیییدمممممممممممممم واااااااااااااییییییییییی 😂😒

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

حتما بهش سلام برسونید 😂😂🌹

بیا برو بچه حرف نزن 

نه به خاطر سوره جن بلکه علم گفته وجود داره و از جنس انرژیه بهتر فاز علامه دهر و من با بقیه فرق دارم و گنگ هستم و روغن مغز بازی ها و امثالهم رو جمع کنی ببری زیر پتوت و بخوابی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
و باز هم یه تاپیک خنده دار دیگه نصف شبی...یادش بخیر قدیما زمانی که بچه بودم از این داستانا میگفتیم د ...

خب پس ندیدی 

حق داری باور نکنی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بیا برو بچه حرف نزن نه به خاطر سوره جن بلکه علم گفته وجود داره و از جنس انرژیه بهتر فاز علامه دهر و ...

حوصله ندارم جوابتو بدم توی خیالاتت بمون عزیزم 😂😂

باز یه جاب کوچیک  شروع کن به تمیز کاری مثلا یکی از کشوهای کابینت . کاملا بریز کشو رو بیرون بشور بزار سر جاش . فقط یک کشور نه بیشتر که چشمات بترسه. بعد کن کم میبینی مغزت از تمیزی کشو لذت برد و وسوسه میشی برای ادامه. امتحان کن

مردک گنده تلسیدم چیه همین کارهاروکردی چندبارتعلیق شدی

برای کسی که مسخره باشه نوشتم مثل خودت 😂😂

واقعا نصف شبی دم استارتر گرم همچین تاپیکی زده بدجوری شادم کرد 🤣🤣🤣