2777
2789
عنوان

توشوکم بعد ده سال مادرشوهرمو شناختم

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 52 پست
عزیزم تو خونت آیت الکرسی چهار قل بخون دعا اثر نکته

اصلا من به هیچی اعتقاد ندارم هیچی نه چشم زخم نه جادو اهل آیت الکرسی واین چیزام نیستم  ولی نمیدونم چرا ترس یهو وجودم گرفته نمیدونم ازشوکه ازچیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چله بقره دعا و طلسم رو باطل رو می‌کنه

اگه خوندنش برات سخته تند خوانیش رو دانلود کن بذار تو خونه پخش بشه

این رو بهت بگم که اگه طلسمی باشه از نظر روحی حتی جسمی و شاید مشکلات دیگه بهت فشار بیاد ولی بعد از چهل روز قشنگ حس سبک شدن همه چیز رو داری چه خودت چه زندگیت

من خودم چله ام تازه تموم شده

من اصلا نمی‌دونستم ممکن این چیزا پیش بیاد اما ۳ بار رفتم زیر سرم و اضطراب شدید داشتم واقعا داشتم دیوونه میشدم یه فکرای عجیب غریب و .. واقعا گفتنی نیست ولی هر طور شد ادامه اش دادم و الان خدا رو هزار مرتبه شکر حال خودم و زندگیمون رو بخوام مقایسه کنم مثل قبل و بعد خونه تکونی می‌مونه ..

اصلا من به هیچی اعتقاد ندارم هیچی نه چشم زخم نه جادو اهل آیت الکرسی واین چیزام نیستم ولی نمیدونم چر ...

آره خوب فکرشو نمی‌کردی اینجوری باشن. من برای خودت گفتم خوددانی

خونه مامان من مورچه زیاده همشم بدشانسی میارن مشکل کجاست؟

توی اینستا ی کلیپی دیدم میگف اگه توخونه بدون دلیل مورچه و یو حشره دیگه که یادم نیس چی بود زیاد بشه احتمال اینکه براتون دعا و طلسم بگیرن هست

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

توی اینستا ی کلیپی دیدم میگف اگه توخونه بدون دلیل مورچه و یو حشره دیگه که یادم نیس چی بود زیاد بشه ا ...

یا خدا خونه من امسال پر مورچه شده هرکار میکنم کم نمیشه همش سم میزنم فایده نداره

اگه ساده نبود ک این حرفارو جلو تو نمیزد

نمیفهمم بخدا هیچوقت نتونستم بشناسمش خیلی هم انگار سادس هم انگار مارموز گفت دیشب از برادرشوهرم پرسیده زنش رفته شهرستان بافرداش پدرشوهرم زنگ زده جاریم گفت ازاینورهی یواش به پدرشوهرم گفته ازش بپرس کجاایی گفته خونه مادرم هستم  گفت دروغشو برملا کردم گفت من هفت خطم درسته سواد ندارم از نگاه ادما میترسم چی تو وجودشونه این حرفا اصلا به قیافه مظلومش نمیخوره 

توی اینستا ی کلیپی دیدم میگف اگه توخونه بدون دلیل مورچه و یو حشره دیگه که یادم نیس چی بود زیاد بشه ا ...

مورچه زیاده ولی پسرم وشوهرم شلخته ان دائم موادغذایی میریزن من یسره جارو میزنم 

تو خونتون مورچه زیاد شده ی دفعه ای و بی دلیل

اینکه خونت تمیز باشه و مرتب سم بزنی ولی باز سوسک ها ریشه کن نشن و زیااااد باشن و همسایه کناریتم سوسک نداشته باشه،به جادو ربط داره؟ هر ۵شنبه هم دعوا داریم قشنگگگ

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واضح نوشتم که فهمیدم اهل دعا وجادو اینچیزان

عزیزم توخونتون قران بزار سوره جن بزار بلندش کن درو پنجره باز کن 

چهار قل بخون موقع اذان صداشو بلند کن بزار توخونتون بپیچه