2777
2789
عنوان

خدا منوبکشه از دست دخترمم

552 بازدید | 35 پست

خسته شدم خستهه😭😭😭😭😭چرا اخهههه بارداری سختی داشتم جوری ک روزی ۱۰۰ بار مردمو زندع شدم زایمانم ک نگم 😭😭😭😭بعدشم ک...

دخترم خیلی اذیت میکنه ن پیش کسی میمونه ن ساکته مدام جیغ مدام بهونه از ماه اول تا الان ک تقریبا نزدیکای ۲ سال هست هر روز ی داستان داریم حسرت همه چی مونده ب دلم بابا منم ادممم کم اوردمممم😭😭😭😭امروز مهمون داشتم خودم رفتم خرید اوندم خونه تمیز کردم چقدر کار کردم شامو‌‌...دخترمم ام جیغ میزنه الان بیدارع بهونه میگیرع خستمم چرا هرچی درده برا منه😭😭😭😭دلم میخاد اقد داد بزنم ک خالی شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت مشارکت میکنه توی نگهداری بچه؟ یا کارای خونه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عزیزممم حق داری کم بیاری و خسته شی 

بچه این سن و سال واقعا اوج سختیشه

اگه مادری و خواهری نزدیکت هست چند ساعت در هفته ببر بذارش اونجا یکم استراحت کنی یا ببرش مهد کودک

الان سال های اضطراب دوری کودک از مادره طبیعیه دور از تو بی قراری کنه

ببرش پیش مادرت یا مهد کودک ولی خودتم اونجا بشین بذار ببینه تورو

عزیزم با بچه چرا نهمونی مبدی؟مجبوری؟برعکس یکیو بیار جلو چشمت بچتو چندساعت نگه داره استراحت کن

از اونورم بچه الان بیداره قطعاااا عصر ساعت نامناسبی خوابیده چندساعت

نزار بخوابه روزا که ۹ بخوابه تا صب

فقط یه چیزی بگم و برم 

دلتو خوش نکن بزرگ میشه عاقل میشه! از این خبرا نیس!!! 

بچه ها عاقل نمیشن فقط نوع اذیت هاشون عوض میشه!

همه شون همینن!!! فقط دختر تو تنها نیست! چاره ای هم نداری جز مدارا 

میتونی پیش مشاور هم بری! البته راهکارهاشون فایده نداره ولی حداقل خودت با حرف زدن تخلیه میشی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲