2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که خیره واسه بچه هامون آدم ماربشه مادرنشه 😔

تمام این سختیای الانتومن کشیدم خیییلی سخته درکت میکنم مخصوصا دکتر بردنش که باید باهاش صحبت کنی تا بفهمه برای چی باید هرماه امپول بزنه خداانشاالله کمکت میکنه توهم مثل ما طبیعی که نه اما حالت بهتر میشه وکنار میای 

فقط بدون دختر توتنها اینجوری نیست وبدون مریضی نیست وخدارو شکر تنش سلامته

من خودم ۱۱سالگی پریودشدم ولی بچم خب زوده خیلی

اره عزیزم خیلی زوده شماخانم بزرگ چقدر تودوران پریودی درد کیکشی چقدر از نظر روحی ادم مشکل پیدا میکنه خدارو خوش میاد همسنای دخترتون درحال بازی وبچهگی کردن باشه اون بخواد اینارو تجربه کنه 

فقط وفقط پیش متخصص غدد کودکان خوب ببر بعد توکل کن بخدا 

تمام این سختیای الانتومن کشیدم خیییلی سخته درکت میکنم مخصوصا دکتر بردنش که باید باهاش صحبت کنی تا بف ...

اینقد جوش میزنم نمیدونم چجور توضیح بدم برا بچم

اره دقیق یکی بود

دختر منم همین بود ،دکتر برام توضیح داد که سن بلوغ پایین اومده ،گفت زیر ۷ سال رو ما میگیم بلوغ زودرس ولی دیگه بالای ۷ سال اوکی .

اتفاقا تو اطرافیانم زیاد دیدم دختراشون پریود شدن

فکر میکنم دختر شما هم تا ۱۱-۱۲ سالگیش طول بکشه،فقط اگه اضافه وزن داره باید لاغر بشه،ورزش هم خیلی خوبه برای عقب انداختن بلوغ،شنا ،بستکبال و والیبال و ...

انشالله همین باشه

من هفته دیگه باید ببرمش متخصص غدد کودکان ببینش.

حتما بازم آزمایش و عکس و سونو باید انجام بده...منم دوست ندارم الان پریود بشه خیلی بچه ولی خب از طرفی میگم برای همه تو همین حدود سن اتفاق میفته و طبیعی

اینقد جوش میزنم نمیدونم چجور توضیح بدم برا بچم

عزیزم جوش نداره باتوجه به سنش براش توضیح بده نه بیشتر نهکمتر 

اتفاقا از زمانی که من براش توضیح دادم خیلی بهتر شده هم منو بیشتر درک میکنه هم کنجکاویاش توبحثای خانما وخیلی چیزها برطرف شده ودیگه براش مهم نیست وعادی شده 

فقط دوستانه باهاش صحبت کن وبگو هر سوالی داشتی از خودم بپرس 

وبگو جلوی دوستاش صحبتی نکنه که باز دردسری براش تومحیط مدرسه بوجود نیاد

براش مثتلهایی توهمسناش یا اطرافیان بزن که شبیهش بودن تا حس سرخوردگی یاضعف نکنه

انشالله همین باشه

من هفته دیگه باید ببرمش متخصص غدد کودکان ببینش.

حتما بازم آزمایش و عکس و سونو باید انجام بده...منم دوست ندارم الان پریود بشه خیلی بچه ولی خب از طرفی میگم برای همه تو همین حدود سن اتفاق میفته و طبیعی