یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
[QUOTE=365624735]عزیزم ناراحت نباش کلا سن بلوغ پایین اومده دختر دوستم ۹ سال و ۶ ماهشه چند روز پیش پریود شد دختر خو به منم گفت فعلا اول راهی خوب موقع فهمیدی اوردی پیشگیری کن
[QUOTE=365624733]به منم گفتن تا۱۱سالگی باید بزنه نمیدونم چیکارکنم ازعوارضش میترسم[/QUOTEنترس عزیزم بچه من داره استفاده میکنه میشناسم کسایی رو ک الان ب سن ۴۰سالگی رسیدن ولی تو بچگی استفاده کردن و خداروشکر هیچ اتفاقیم نیفتاده
عزیزم ماچند نفر توفامیلمون داریم که بچه بودن تو۹ سالگی پریود شدن قدشون هم کوتاه مونده خود خانومه ۴۰ سالسه الان داشت میگفت کوچیک بوده پدر ومادرش بردنش دکتر گفته باید امپول بزنه دارومصرف کنه اینا گفتن نه ولش کن ضرر داره طبیعی باشه میگفت درحقم ظلم کردن پریود میشدم ۹ سالم بود خییییلی از نظر روحی وجسمی اسیب دیدم قدمم که کوتاهه بقیه خوانوادم بلندن تخصیر پدرو مادرمه