2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر من پنج شیش سالش بود ازش فهمیدن ولی تاثیری هم نداشت

بابت خواهرتون متاسفم.

ببینید شروع بلوغ با جوانه زدن سینه هست. توی این مرحله قابل کنترله. اما اگه وارد مراحل بعدی بشه، مخصوصا اگه به پریود برسه یک مقدار کنترلش سخته. 

همه موارد مثل هم نیستن و نمیشه موارد رو به هم تعمیم داد. برای همین طرف ۱۸ سال درس میخونه که بشه دکتر غدد اطفال.

توروخدا یعنی چی 😭

عزیزم ناراحت نباش

کلا سن بلوغ پایین اومده

دختر دوستم ۹ سال و ۶ ماهشه چند روز پیش پریود شد

دختر خودم موی زائد و ... در آورده از همون ۷ سالگیش داشت،بردمش دکتر گفت هنوز بلوغش شروع نشده

[QUOTE=365624735]عزیزم ناراحت نباش کلا سن بلوغ پایین اومده دختر دوستم ۹ سال و ۶ ماهشه چند روز پیش پریود شد دختر خو به منم گفت فعلا اول راهی خوب موقع فهمیدی اوردی پیشگیری کن

خب چیشد

مامانم چندین جا بردش همه منعش کردن 

اونم کاری نکرد دیگه

گفت هر چقد میخواد بشه دیگه بهتر از اینه ک مریض بشه

آدم شانسش بلند باشه قد ک‌ چیزی نیست

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

[QUOTE=365624733]به منم گفتن تا۱۱سالگی باید بزنه نمیدونم چیکارکنم ازعوارضش میترسم[/QUOTEنترس عزیزم بچه من داره استفاده میکنه میشناسم کسایی رو ک الان ب سن ۴۰سالگی رسیدن ولی تو بچگی استفاده کردن و خداروشکر هیچ اتفاقیم نیفتاده

خداخودش کمک کنه واقعا موندم

عزیزم ماچند نفر توفامیلمون داریم که بچه بودن تو۹ سالگی پریود شدن قدشون هم کوتاه مونده خود خانومه ۴۰ سالسه الان داشت میگفت کوچیک بوده پدر ومادرش بردنش دکتر گفته باید امپول بزنه دارومصرف کنه اینا گفتن نه ولش کن ضرر داره طبیعی باشه میگفت درحقم ظلم کردن پریود میشدم ۹ سالم بود خییییلی از نظر روحی وجسمی اسیب دیدم قدمم که کوتاهه بقیه خوانوادم بلندن تخصیر پدرو مادرمه

[QUOTE=365624733]به منم گفتن تا۱۱سالگی باید بزنه نمیدونم چیکارکنم ازعوارضش میترسم[/QUOTEنترس عزیزم ب ...

انشالله که خیره واسه بچه هامون آدم ماربشه مادرنشه 😔

عزیزم ماچند نفر توفامیلمون داریم که بچه بودن تو۹ سالگی پریود شدن قدشون هم کوتاه مونده خود خانومه ۴۰ ...

من خودم ۱۱سالگی پریودشدم ولی بچم خب زوده خیلی