2777
2789
عنوان

از شوهرم سرد شدم چطور رابطمو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 49 پست
ازش ی مدت دور باش ... ببین چی میشه

هرچی دورتر میشم شوهرمم بیشتر خوشش میاد. یه افته موندم شهرستان نمیومد دنبالم کارشو بهونه میکرد اخرش دعوا کردم اومد منو برد..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم همینه ...تو خونه بهش زیاد محل نده اما خونه رو ترک نکن

بخدا ابروم جلو فامیلام رف. همه فهمیدن نمیخاد بیاد دنبالم انگار اضافم. اولش بهونه کرد چرا رفتی خونه ی مادربزرگ اونجا دورتره. گف بیا خونه ی مامانت بیام دنبالت. منم کسیو نداشتم بیاد منو ببره. دعوا کردم مگه چقد فاصله هس و اینا اخرش گف بااااشه میام چخبره خب سرکار بودم خستم. درحالیکه برادر خودش هر هفته خانومشو میبره پیش خونواده ی دختره و برمیگردونه از مال ما هم دورترن

بخدا ابروم جلو فامیلام رف. همه فهمیدن نمیخاد بیاد دنبالم انگار اضافم. اولش بهونه کرد چرا رفتی خونه ی ...

نباید میرفتی ...

بعدشم ک رفتی اسنپی چیزی نبود بگیری خودت بیای؟ 

هر وقت خواستی طلاق بگیری قهر کن برو خونه ی مامانت 

و گرنه تو خونه اخمو تخم کن 

نباید میرفتی ...بعدشم ک رفتی اسنپی چیزی نبود بگیری خودت بیای؟ هر وقت خواستی طلاق بگیری قهر کن برو خو ...

نه خونشون توی روستا هس.اسنپ نمیاد. والا من واسه قهر نرفته بودم. رفته بودم یه هفته بمونم ولی شوهرم اونجا گف خستم حالا بمون دیگه یه دو سه روز دیگه هم بمون وقتم ازاد شه بیام

عزیز من خیلیم کارت زشت بوده 

برگشتی گفتی گلت از این ارزوناس 

اونم بهش برمیخوره دیگ 

فکر کردی مردا مثل ما زنان ک ب در میگی دیوار بشنوه ..

برای هر چی ناراحتی همونو باز گو کن 

ن چیزای دیگ 

عزیز من خیلیم کارت زشت بوده برگشتی گفتی گلت از این ارزوناس اونم بهش برمیخوره دیگ فکر کردی مردا مثل م ...

منم خیلی وقتا ذوق داشتم. داشتم میرفتم واسه جهازم فرش بخرم با حقوق خودم که با بدبختی پس انداز کرده بودم. برگشت گف حالا مگه میخای چی بخری دوتا فرش ماشینی این همه ذوق نداره. انگار میخاد دستباف بخره .. 

منم اول اینجوری نبود برخوردم. به مرور شدم مث خودش