2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93619 بازدید | 515 پست
حالا شانس عن من با یه نفر اوکی شدم بعد سه سال غهمیدم زن داره یعنی زنش و میگفت زنداداشمه نه تماسی نه ...

چرا ازش شکایت نمیکنی ؟

رسید واریزم داری دیگه بگو به عنوان قرض گرفته 

آخه صد تومن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه وقتی داشت خیانت میکرد و هرز میپرید میدونست مجانی نیست الانم نمیتونی پس بگیری چون شما ندادی 

چقدر همه شخصیت های این قضیه دارک و منفورن

احیانا اسم خانوما الی نبود ؟ هر دو با ال شروع بشن ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
صددرصد مقصره ،من الان پولامو میخوام زندگیم پودر،شده

زندگیت و فقط تو پول میبینی زندگیت از همون روز عروسی که خانم اومد تو تالار پودر شد رفت من موندم چرا بهونه میاری واسه جدایی من اینحوری برداشت کردم که فقط واست پول مهمه نه خیانت 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
میسوزم که شوهراشون و مامان بابای زنه پشتشن

عزیزم تو هرکاری بکنی دستت به پولت نمیرسه

ولی میتونی به جرم رابطه نامشروع بندازیشون زندان 

تو دستت به پولت نمیرسه ولی می توتی زندگی رو به کامشون زهر کنی

به این فکر کن که اگه پاشون به زندان و شلاق باز بشه بازم رابطه شون با شوهراشون مثل قبل میشه

اصلا آبرویی براشون میمونه که بخوان زندگی کنن

اینجوری تو دو تا آدم خلافکار و رها کردی که بگردن یه طعمه دیگه گیر بیارن و بدتر از اون الگوی چند نفر دیگه بشن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

من متوجه حرفات نمیشم میشه کامل داستان این زنا با شوهرتو تعریف کنی اصلا شوهرت براچی با یکی نه با دوتاشون بوده اصلا برا چی بهشون پول میداده مگ ماهیانه بهشون میداده یا روزانه یعنی شما ۱۲ سال نفهمیدی چیکار میکنه شوهرت یا فهمیدی روشو پوشوندی برا آبرو

همسرش میگه زن مظلوم من گول شوهرتورو خورده،پولا رو هم شوهرت بزور میدادش که نیاد بگه

سیب زمینی بی بته غیرتش از این بی غیرت بیشتر 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
این شانس نیست نشون دهنده ی بی غیرتی مرداشونه که از طریق زناشون کاسبی میکنن خدا ریشه ی این جور مردا و ...

دقیقا شوهره داره با هرزگی زنش کاسبی میکنه خودشم زده به اون راه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
میسوزم که شوهراشون و مامان بابای زنه پشتشن

شوهرت با خواست خودش داده پولی ک داده اونم طی ۱۰سال چ جوری میخوای پس بگیری

معلومه ک نمیدن. مقصر همسرته ک مثه ی خر پولشون میداده؟

حالا چرا پول میداده؟ 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙