2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95764 بازدید | 515 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متنفرم از زناییی ک فکر میکننن شوهرشون گول خورده 

یا شوهرشون رو مقصر نمی‌دونن 

آخه مگه بچه س 

اون دختر ب کسی تعهد نداشته هر غلطی خواسته کرده 

آیا مرد ک زن زندگی داشت باید می‌رفت 

مردی ک تعهد داره پایبند نیس بعد دختری ک تعهد نداره ....

مسلما پول مفت ک نداده 

نمیتونی پس بگیری 

فوقش میگه صیغه ش بودم از شلاق و زندان نجات پیدا می‌کنه 

اونوقت ب استناد ب صیغه کردن میتونی طلاق بگیری 

حالا چی شد که بعد از پنج سال دوباره همفکری کاربرای نی نی سایت برات اهمیت پیدا کرد .یعنی چی شد که فکر کردی  مسئله ای به این عجیبی  که وکیلت توش مونده  رو کاربرای نی نی سایت میتونن حل کنن . 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
یکی باید این مرده را روشن کنه که زنش مظلوم نیست یچی دیگه است

کی مثلا 

استاتر هم شوهرش رو مظلوم میدونه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

حالا شانس عن من با یه نفر اوکی شدم بعد سه سال غهمیدم زن داره یعنی زنش و میگفت زنداداشمه  نه تماسی نه زنکی نه چیزمشکوکی  شناسنامش هم دیده بودم حتی طلاق خورده بود نکو اشغال به خاطر نمیدونم چه کار یزنشو طلاق داده بوده بعد صیغه کرده بودن این وسط سه سال عمر من هدر رفت هیچ یه قرون بهم نداد خرحم نکرد که هیچ توقعی نداشتم بلکه صد ملیون پول زحمت کشیده پس انداز رو ازم گرفت خدا شاهده روزی که داتشم به خسابش میریختم دلم میگفت نریزا ا گوش ندادم ریختم  یه ساله بهم نداده بلاکم کرده براد شهیده خیر سرش خودش نماز خون پدرسگ اونوقت یه سال پول منو بالا کشیده الانم میترسم برم دم خونش یبار رقتما بهدش فحش داد تروخدا دعا کیند پولمو بده خانوادم نیاز دارن پولوشنو من هی مبکم سپردس تو بانک

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

شما یعنی مشکل نداری شوهرت رفته زنا محسنه کرده یعنی مشکل نداری یه عمل حروم توی زندکیت ایجاد شده با یه کناعکار داری زندکی میکنی فقط مشکلت اینه که پول چرا خرج شده البته لعنت خدا بر اون زنیکه فاحشه که با شوهر بیاد فساد کنه خدا حروم کنه اون پولو تو گلوش اما شوهر شمام مقصره ها این وسط مبادله کالا به مالا شده دیگه تن دادن پول کرفتن شما باید زمانیکه غهمیدی شوهرت لاشیه جلوش میکرفتی 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
این پول لعنتی چیه که حتی طرف با وجود آگاه شدن از خیانت زنش بازم بخاطر پول خودشو زده به نفهمی و چشمشو ...

همون چیزی که استاتر بخاطرش از خیانت شوهرش گذشته 

استاتر و شوهر طرف هر دو مثل هم هستن 

روزه ب نیت حضرت ام البنین بگیر . عجیب سریع گره گشایی میکنه

فکرکردم روضه نوشتین منظورتون روزه گرفتنه؟

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

همون چیزی که استاتر بخاطرش از خیانت شوهرش گذشته استاتر و شوهر طرف هر دو مثل هم هستن

هر دو طرف مقصرن  و متاسفانه ‌‌‌‌پول این وسط حرف اول میزنه و تعییبن کننده س و همه شوم بخاطر پول توجیه میکنم کار خودشونو