2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 96007 بازدید | 515 پست
فقط هرکدومتون تونستین دعا کنید و خدا رو ب عدالتش قسم بدین نه یه ذره بیشتر نه یه ذره کمتر تاوان عذابا ...

خیالت راحت تاوانش پس میدن 

اونا همین الان تقاص پس دادن که دیگه ابرویی براشون نمونده

چی از ابرو مهمتر هست 

اخه مثلا فحشش نمیدی با لحن بد در موردش نمیگیبه فکر انتقام نیستیتو حرفات اینجوری به نظر میرسه که اون ...

یه جا خوندم خانمهایی که نمیخوان جدا بشن حالا به هر دلیلی همسرشونو میکشن کنار ودر واقع همه چیزو از چشم نفر سوم میبینن اینجوری میخوان مثلا خودشونو گول بزنن که بله همسر من به من پایبنده یکی دیگه گولش زده

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بیخیال پوله شو خداروشکر توانمندی بازم کار میکنی از شوهرتم یه سری چیزا رو که گرفتیبرو تراپیست س ...

تا اینجاشم با تراپیست سرپام خداهرچی میخواد بهش بده ،خیلی کمکم کرد وگرنه خیلی وقت پیش شاید دست ب کاری میزدم که پشیمونی بزرگی داشت 

شپوهرمن ساده است ،ساده ی واقعی

مگه نمی گی حقوق خوندی از اساتید دانشگاهتون کمک بگیرید 

فکر نکن خیر می بینه 

ان الله سریع الحساب 

اصلا غصه نخور 

مال میره و میاد بازم آدم میتونه سرپا بشه

شاید بشم ولی فعلا عمرم رفته باید تاوان بدن یانه؟من برم اونا هم هیچ تاوانی ندن؟

به نظرم شما از همسرت بیشتر داری زور میزنی برای پول بر باد رفته گلم دقت کن این پول رو دراعضای چیزی دریافت کردن همسرتون با رضایت پرداخته شما اصل قضیه رو ول کردی چسبیدی به فرع قضیه 

این مشکلو خودم حل میکنم.تمام درخواست من ازشما اینه کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین چطوری پولامو میتونم ...

منمچندبار این جریان برام پیش اومد هعی متوجه میشم شوهرم با یکی بعد پول بهش داده 

بعد دیدم چه آتیش پاره ای هستن هرچی من میگم جوابم میدن

فکرکردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم جز سکوت و نشستم سرجام

چون شوهرم خواسته که داده 

چه نخورمی هایی که کردم و جم کرده بودم

ولی هم عشقش واسه اونا بود 

هم پولش 

بعد از منم هزارتا ایراد میگرفت 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
خیالت راحت تاوانش پس میدن اونا همین الان تقاص پس دادن که دیگه ابرویی براشون نموندهچی از ابرو مهمتر ه ...

مهم نیست بخدا باورتون نمیشه من دم خونه پدرش بیهوش شدم همه شهر ریختن اونجا همه همسایه ها شون ریختن بیرون اونا میگفتن حالا مگه چی شده؟‌اشتباهی کردیم اگه یه بار دیگه بیاین اینجا زنگ میزنیم پلیس .میخواستم برم جلو خفه اش کنم نزاشتنم ده بار از حال رفتم 

مهم نیست بخدا باورتون نمیشه من دم خونه پدرش بیهوش شدم همه شهر ریختن اونجا همه همسایه ها شون ریختن بی ...

عکس عفریته رو نداری؟؟؟