2777
2789
عنوان

بچه ها مامانم خیلی ازم پول میگیره خیلی بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 81 پست

ای بابا

اگر شوهر من بود آبرو می برد حق هم داشت خودمون پول لازم باشیم بعد بدیم به یکی که با بی لیاقتی نتونسته زندگیشو مدیریت کنه 

نکن دیگه 

احترام مادرت واجب اما لطفا یک ریال هم بهشون نده زندگی خودت بهم میریزه

ما کردیم چی شد؟؟؟

هیچی

شما نکنید

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقران شوهرم از جسمش کار می‌کشه تا ی لقمه نون دراره

حتما با نرمی و بدون اینکه با مامانت بداخلاقی کنی درخاستهاشو رد کن 

خودشم نصیحت کن 

بگو اینقدر رویش کردی عرضه نداره 

خودش کارگری می‌کنه 

بگو دو روز دیگه مریض بشی همین پسر خونش راهت نمیده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اتفاقا خیلی اعتقاد داریم

اگر اعتقاد داشتین که مامانت این توقع رو از شما نداشت و شما هم اینکارو نمیکردی

معذرت میخوام ولی کار شما با دزدی چه فرقی میکنه؟ خودت میگی النگوهات حاصل دسترنج شوهرت بوده وقتی بدون اجازش رفتی خرج عیش زنداداشت کردی  این یعنی چی