من ده ساله ازدواج کردم .شوهرم دوازده ساله با یه خانم درارتباطه و من بعد ازدواج چندین بار مچشونو گرفتم .ولی با مشاوره و کلاس و کار رو خودم سعی کردم زندگیمو درست کنم ،این خانم از شب عروسی وارد تالار من شده و حتی پنج سال پیش یه بار عکسشونو اینجا گذاشتم خیلیا اینجاگفتن میخوای ابروشو ببری و این حرفا منم دیگه کلا بیخیال همفکری نی نی سایت شدم...اینم بگم از بدو شکل گرفتن ارتباطشون خواهر اون زنه هم با همسرم حرف میزد و سر قرارا میومد و ب همسرم میگفت من مث خواهرتم .هردوخواهر طی این سالا نزدیک ۶میلیارد پول از همسرم گرفتن .من دم خونه پدرو مادرشون رفتم .ب همسراشون گفتم و کلییییی درگیری .ولی تحت هیچ شرایطی حاضر نیستن پولا رو پس بدن .اینم بگم همسرم الان حق طلاق و خونه ای و ۸۰۰مثقال طلا تعهد داده ب من. ...خواهشا حرف طلاق نزنید ب هزارو یک دلیل نمیشه ....وکیلم میگه اگه قانونی شکایت کنم ب جرم رابطه نامشروع با زن شوهردار شلاق و حبس سنگین داره و بازهم ب پولاتون نمیرسین چون اون خانم هم میره حبس و بدهی هم جز،جرایمش میشه و چون نداره که بده پس بهتره از طریق محلی پولا رو بگیریم .و چون من قصد طلاق ندارم بازهم اسیبش ب زندگی من میخوره ..اینم بگم مادرشون میگه نداریم که بدیم اگه هم بیاین درخونه ام ب جرم مزاحمت شکایت میکنم.خودشون و همسراشون هم بلاکمون کردن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یعنی خدا جواب میده؟پس چرا دوازده سال دید من ۶صبح تا ۱۲شب کارکردم .همه زورمو برا حفظ زندگیم زدم ولی ...
شما خودت مقصری که تو اون زندگی موندی نفسم از جای گرم نمیاد منم خیانت دیدم تو بهترین خونه بهترین ماشین سفرهای خارجی پول و طلا غرق بودم اما نتونستم تحمل کنم من و با طلا و کادو گول بزنه بره با دوس دخترش طلاق گرفتم ۳ شیفت کار میکنم از صب تا شب شبم میام خونه خیاطی میکنم برا مردم تو یه خونه اجاره ای سخته اما همین که اون حرومزاده رو کنارم ندارم آرومم خدای منم بزرگه
من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔
خاک به سر اینا چقد کثافتن و ادعای مومن بودنشونم میشه
فقط هرکدومتون تونستین دعا کنید و خدا رو ب عدالتش قسم بدین نه یه ذره بیشتر نه یه ذره کمتر تاوان عذابایی که بهم دادن همشون بکشن شوهرم اون هرزه ها شوهراشون