2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95712 بازدید | 515 پست
میسوزم که شوهراشون و مامان بابای زنه پشتشن

چون شغلشون اینه 

برکت از زندگی شما رفته چون شوهرتون با زن شوهردار زنا کرده 

اونا هم پولشون حروم خیر نمی بینن 

فقط ازش بپرس چیکار کرده که ده سال تونسته شش میلیارد بالابکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب من میگن تو که پادشاهی کردی دیگه چته😳 درصورتی که اون پولا زحمتکشی من بوده

پادشاهی تو بوده یعنی چی؟

مگه پول تو بوده؟

انقدر بی سرو ته تعریف کردی که ما هیچی نمیدونیم جز دو خط از اصل قضیه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من که حقمو گذاشتم قیامت بگیرم 

از خدا خواستم قیامت برام جبران کنه 

این جا مارو بلاک میکنن و از زیر بار حق شونه خالی میکنن بلاخره چی؟ تموم میشه میره

قیامتو میخوان چه خاکی بر سرشون کنن اونجا ابدی دیگه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

همسرش میگه زن مظلوم من گول شوهرتورو خورده،پولا رو هم شوهرت بزور میدادش که نیاد بگه

بیشرفن اینا 

کاربری میگفت شوهرمو با زن شوهر دار ؛ دادگاهیشونم کرد و حکم شلاق گرفتن 

موقع اجرای حکم شوهر زن خائنه میگفت تو رو خدا نزنینش 

کاربره مبگفت رفتم یه سیلی محکم به شوهرس زدم گفتم نن که زنم غیرتم از تو بیشتره

شوهرت خودش خاسته که داده.لعنت به اینجور خانما.امشب تو حذف شده پیام شوهرم دیدم ۱۰ تومن برای یکی واریز ...

اگه شوهرت  کاسب یا طرف کاسب باشه معمولا بخاطر مالیات شماره کارت زن و بچشون رو میدن

کدوم شهری؟بگرد یه شرخر گردن کلفت گیر بیار از اونا که آدم توگ و ن ی میکنه .بهش قول یه پول درشت بده خودش بلده چجوری پولتو از حلقوم اون شغالا بکشه بیرون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
یعنی خدا جواب میده‌؟پس چرا دوازده سال دید من ۶صبح تا ۱۲شب کارکردم .همه زورمو برا حفظ زندگیم زدم ولی ...

شما خودت مقصری که تو اون زندگی موندی نفسم از جای گرم نمیاد منم خیانت دیدم تو بهترین خونه بهترین ماشین سفرهای خارجی پول و طلا غرق بودم اما نتونستم تحمل کنم من و با طلا و کادو گول بزنه بره با دوس دخترش طلاق گرفتم ۳ شیفت کار میکنم از صب تا شب شبم میام خونه خیاطی میکنم برا مردم تو یه خونه اجاره ای سخته اما همین که اون حرومزاده رو کنارم ندارم آرومم خدای منم بزرگه 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

خاک به سر اینا چقد کثافتن و ادعای مومن بودنشونم میشه

فقط هرکدومتون تونستین دعا کنید و خدا رو ب عدالتش قسم بدین نه یه ذره بیشتر نه یه ذره کمتر تاوان عذابایی که بهم دادن همشون بکشن شوهرم اون هرزه ها شوهراشون