2777
2789
عنوان

شات مادر شوهر اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 158 پست
عزیزم آدم بی ادب ترسناک هست چون حرمت نمیفهمه

من مادرم فوت شده ولی رواج نیست اینطور شوخیای بین مادر و پسر؟

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
مادر کوهدشت زندگی میکنناقا پسر تنها تهران زندگی میکنناقا از ۱۶ سالگی کار کرده و مستقله و دور از خانو ...

مال ماهم 32 سالشه و دکترا داره و.. ولی من هنوز میگم بچس شما چجوری اوکیی با این سن و سالشون

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جالبه هیچی نپرسیده ازت

چت پسر با مادره

ما تلفنی حرف زدیم اسمم رو پرسیدن محل زندگی اصالتم و تعداد بچه ها

بعدا اقا زنگ زدن گفتن مادرم تماس گرفته شغل پدرت و اصالت و نحوه اشنایی رو پرسیده و در نهایت عکس خواسته

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
ممنونم عزیزم لطف کردیمن نمیتونم برم باشگاه اما میتونم تو خونه برقصم فقطرژیم کالری چطوره ؟ یعنی از کج ...

رقص باید تند باشه که عرق کنی 

من ۴ماه باشگاه رفتم هر روزش بدن درد داشتم حتی روز آخر یا کلیپ و برنامه های ورزشی دانلود کن طبق اونا ورزش کن 

طناب بزن 

در خصوص کالری شماری شما برنامه مانکن رو نصب کن 

و قد و وزن بده میگه چقدر باید مصرف کنی 

مثلا ۷۰ کیلو هستید وزن در ۲۰ ضرب و منهای ۱۰۰ میشه یعنی شما مجاز هستید ۱۳۰۰تا ۱۲۰۰ کالری مصرف کنید و بیشتر یا کمتر از ۸۰۰تا نباید مصرف کنید 

من تو امضام هست از آبان رفتم تا ۲۸ اسفند یعنی ۴ماه نزدیک ۱۰ _۱۱کیلو کم کردم دو ماه اولش کاهش وزن اونقدر نداشتم چون هنوز رژیم و اینا دستم نیومده بود 

اینجا هم چندتا تاپیک لاغری هستند عالیه من طبق نظرات اونا پیش رفتم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وای وای داری منو میترسونیمیشه گفت چون اقا مستقل هستن امکان وابستگی و دخالت مادر کمه؟

نه اصلا نترس با تحقیق برو جلو مخصوصا مشاوره خیلی کمک میکنه 

دقیقا وقتی مستقل هست احتمال دخالت کمه حواست هم باشه تا ما به کسی اجازه ندیم اون درون زندگیمون دخالت نمیکنه 

اصلا عزیزم..

مادر نامزد من به پسرش میگه شما 

اصلا تو نمیگه به بچش 

چه برسه تخم سگ... واقعا حرف زشتیه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

نه. مادر و پسر دارن میگن می‌خندن.

والا من نمیدونم اینطور گفتن کمی ترسیدم میدونستم پسر با مادر خیلی رفیق هستن و اینکه اقا پسر به نظرم بد جواب نداده و بی احترامی نکرده و اطلاع دارم همیشه حرمت مادر رو نگه میدارن این خودش مثبت نیست؟

رقص باید تند باشه که عرق کنی من ۴ماه باشگاه رفتم هر روزش بدن درد داشتم حتی روز آخر یا کلیپ و برنامه ...

ممنونم عزیزم

بنظرت روزی میشه من ۱۲ کیلو کم کرده باشم😔😔

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

عزیزم یکم سنتون پایین و زود اقدام کردید برای خبر کردن خانواده ها

۱ ساله میگذره به نظرم برا استحکام رابطه لازم بود

مشکل انچنانی باهم نداشتیم

از طرفی گفتیم به هرحال رفت و امده کسی میبینه هم ابروی ایشون میره هم من کار بدی ک نمیکنیم در مراحل اشنایی ازدواج هستیم خانواده ها هم در جریان باشند

بستگی به خانواده داره مثلا همسایه ما فحش های بدتری بین مادر و پسر هست حتی پسر به مادره میگه 

حتی خواهراشم 

ولی ما مورد بدی ازشون ندیدیم

درحالی‌که که ما بهم بگیم" تو نمیفهمی " بهمون برمیخوره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
۱ ساله میگذره به نظرم برا استحکام رابطه لازم بودمشکل انچنانی باهم نداشتیماز طرفی گفتیم به هرحال رفت ...

تو این سن واقعا فکر ازدواج نکنننننیدددددد

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ن والا اصلا بد صحبت نکرده ب هیج وجه ایشون با پسرشون راحتن و هرکسی یجوری با بچش راحته ایشون من باب شو ...

اره خیلی احترام مادر رو دارن و همچنین احترام من رو

۱ سالی ک باهمیم سر من داد نزدن یا حرف بی موردی نزدن همیشه عصبانیت رو کنترل کردن با صحبت همچیو حل کردن

شوخی نابجایی هم نکردن از مسائل جنسی بگیر تا فحش و این حرفا اصلااا

خب اگه اینطوریه که خوبه...حتی اگر شرایطش هست چند جلسه با خانواده رفت و آمد کنید تا اخلاق دو طرف دستت ...

والا من کمی خجالت میکشم با پدرم در میون بزارم ولی عمه هام خبر دارن اگر خانواده ایشون مایل باشن من مشکلی با رفت و امد ندارم ولی فعلا حرفی نزدن