2777
2789
عنوان

شات مادر شوهر اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 158 پست
وای چه بی ادبه.. سلیطه بنظر میاد

ترسیدم بیشتر

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
نه با رفیق نه گوشی مادره رو برداشته حس میکنم بعد آخه پسر 19 ساله؟ مال ما 32 سالشه هنوز اینجوری ام ک ...

همشون بچن.. همشون 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوره کرمانشاهی باشن

من کرمانشاهی هستم ایشوت کوهدشتی

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
مادره ذوق کرده پسرش بزرگ شده میخواد زن بگیره

والا میگن خیلی بد گفته و بد صحبت کرده

ترسیدم بیشتر

عزیزم آدم بی ادب ترسناک هست چون حرمت نمیفهمه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اصلا نترس عزیزم این ترس عادیه ترس نیس استرسه تا نری توشون این استرس هست ب خودت مسلط باش با احترام جل ...

فعلا قصد ازدواج نداریم ولی صلاح ندیدم از این بیشتر خانواده ها در جریان نباشن ۱ ساله میگذره

به نظرت مادرشون بد صحبت کردن؟

وقت ازدواجت نیست

فعلا قصد ازدواج نداریم شرایطشم نداریم فقط خانواده در جریان قرار بگیره ۱ ساله میگذره

گلم منم باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو کم کنم۱٠ که حتمیهاما نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم میشه راهنمایی کنی ...

سلام من چون تو خونه ام و تحرک نداشتم اولین کاری که کردم ثبت نام باشگاه بود و ۳روز در هفته حدود ۱ ساعت پیاده روی تند داشتم 

تو خونه هم آهنگ و رقص و اینا 

در خصوص رژیمم من رژیم فستینگ گرفتم یعنی از ۸ یا ۱۰ شب تا ۱۲ یا ۱۴ چیزی نمیخوردم فقط مایعات و اینا 

و تغذیه ام همه چی خوردم حتی بندری و پیتزا و شیرینی فقط کالری شماری میکردم 

مصرف پروتئین و سبزیجات زیاد بود 

برنج و نون و روغن کم کردم 

من مجدد به خاطر عدم ورزش و تحرک وزنم رفته بالا مجدد باید شروع کنم 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

عزیزم یکم سنتون پایین و زود اقدام کردید برای خبر کردن خانواده ها 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

به پسرش گفته تخم سگ؟ معنی اینو میدونید اصلا🤔یا پسره سر کارت گذاشته و این واقعی نیست یا واقعا خانواد ...

به نظرت خیلی بده؟چون از قبل خبر داشتم ک به شدت باهم رفیق هستن

از واقعی بودنش مطمئنم با مادرشون صحبت کردم تلفتی

سن هردوتون خیلی خیلی کمه...مخصوصا پارتنرتونبه عنوان پیشنهاد میگم...یه چند سال به قصد اشنایی رفت و ام ...

هدف خودمونم همینه چون نه شرایطشو داریم ن قصدشو ولی از این بیشتر صلاح ندیدیم ک خانواده در جریان نباشه

چقد ب رابطه صمیمی ک با مادرش داره قبطه خوردم =*)

والا خیلیا میگن بده