2777
2789
عنوان

شات مادر شوهر اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 158 پست
ممنونم عزیزمبنظرت روزی میشه من ۱۲ کیلو کم کرده باشم😔😔

خواهش میکنم 

بله عزیزم فقط اراده میخواد 

فکر کن من از ۸ شب چیزی نمیخوردم تا فردا ساعت ۶ بعد از ظهر چون صبح میرفتم سرکار نمیشد چیزی بخورم فست بودم بعدشم که فست تموم میشد باید از سرکار میرفتم باشگاه 

درحد میوه اینا میخوردم

تا از باشگاه بیام خونه ۶میشد 

۶تا ۸ میخوردم دوباره این پروسه تکرار میش. 

۱ساعت باشگاه بودم بعدش با خستگی تا خونه پیاده می اومدم ۱ساعت پیاده روی تند داشتم 

گاهی اونقدر خسته بودم فقط بدنمون میشستم میخوابیدم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اسی ما هم لکیم 

شماهم مرداتون زود عصبانی میشن؟

ما یکی از آشنایان از کرمانشاه سنقر ولی خیلی با ادب و متشخص بودند

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب حرف خیلیا گوش نکن تو حرفای مادرش ن حسادت بود . نه کنترل گری . نه دخالت بیجا ..هیچیه هیچی یه رابطه ...

میدونی من مادرم تو بچگی فوت شده و تک بچم

با پدرم بزرگ شدن و فوق العاده نازدار و داخل پر قو

خیلی استرس اینده رو دارم ک چه میشه داخل چه خانواده ای میرم چطوری باهام برخورد میکنن و مادرشوهرررر انقدر از مادرشوهر میترسم خدامیدونه

الان گفتن چون به پسرش اینطور گفته احترام نگه دار نیست سلیطه اس و من بیشتر ترسیدم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
مگه آدم با کسی خودمونی باشه به خودش تهمت هرزگی میزنه یا میگه با سگ...😐

شوخی بود

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
اوکیه ولی خواهشا فقط یکی از اعضای خانوادت که بهش اعتماد داری در جریان بزار و داستان رو پخش نکن

به یکی از عمه هام و یکی از دخترعمه هام گفتم فعلا

کدوم شهر لرستان هستند؟

کوهدشت

شوخی بود

عزیزم ما داریم بهت میگیم ولی ناخود آگاه نمیخوای بپذیری حرف بشدت زشتشو

شوخی اینقدر بی جا و بی ادبانه

به این نمیگن راحتی، یه جوریه کلا، مادر باید شان و احترام داشته باشه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مال ماهم 32 سالشه و دکترا داره و.. ولی من هنوز میگم بچس شما چجوری اوکیی با این سن و سالشون

چون هیچوقت سن برام ملاک نبوده

تو یکسال رابطه اتفاقات عجیبی برا ما افتاده و معیار من رفتار و برخورد اقا با اتفاقات اخیر بوده

مثلا شخصی بودن ک قصد ازار و اذیت من با عکس رو داشتن اقا خیلی منطقی منو اروم کرد و قضیه رو تموم کرد با اون اقا

در تمام دعواها هیچوقت داد نزد حرف بد نزد صبور بود و بعدا با صحبت تک تک مشکلات رو حل کرد هیچ مشکلی رو باز یا نیمه باز نزاشت ک بدتر شه

به شدت احترام میگیره هم من هم خانوادش

با توجه به اینکه تنها زندگی میکنه اداب معاشرت خیلی بالایی برا مهمونی و این حرفا داره

و چندین بحث مفصل دیگه...

چون هیچوقت سن برام ملاک نبودهتو یکسال رابطه اتفاقات عجیبی برا ما افتاده و معیار من رفتار و برخورد اق ...

بله بی ادبی مادرشون ولی کاملا عیان بود و غیر قابل کتمان 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نه اصلا نترس با تحقیق برو جلو مخصوصا مشاوره خیلی کمک میکنه دقیقا وقتی مستقل هست احتمال دخالت کمه حوا ...

از ۱۶ سالگی مستقله اصلا شهر دیگه ای زندگی میکنه

خیلی کم با خانواده رفت و امد داره

مشاورم دوجلسه رفتیم خوب پیش رفته

اصلا عزیزم..مادر نامزد من به پسرش میگه شما اصلا تو نمیگه به بچش چه برسه تخم سگ... واقعا حرف زشتیه

حتما با مشاورمون مطرح میکنم این قضیه رو

بستگی به خانواده داره مثلا همسایه ما فحش های بدتری بین مادر و پسر هست حتی پسر به مادره میگه حتی خواه ...

منم خیلی با پدرم احترام همو داریم ولی به هرحال یه سری شوخی ها بینمون رواجه و باعث خدشه دار شدن احترام نمیشه

کوهدشتی ها اصالتشون لک شما خودت کجایی هستی؟

منم اصالتا لک کرمانشاه هستم از سمت پدر

از سمت مادر تهراتی

تو این سن واقعا فکر ازدواج نکنننننیدددددد

نه فعلا شرایطشم نداریم

اسی ما هم لکیم شماهم مرداتون زود عصبانی میشن؟ما یکی از آشنایان از کرمانشاه سنقر ولی خیلی با ادب و مت ...

اره به نسبت مردها زود عصبی میشن ولی دوست پسر من اینطور نیست خیلی صبوره

پدرمم با بالا رفتن سنش خیلی خیلی کنترل میکنه

شما که لکی به نظرتون حرف مادرش زشت بود؟