2777
2789
عنوان

شات مادر شوهر اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 158 پست
به پسرش گفته تخم سگ؟ معنی اینو میدونید اصلا🤔یا پسره سر کارت گذاشته و این واقعی نیست یا واقعا خانواد ...

به نظر منم همین طوره

یه جوریه اصلا

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

فعلا قصد ازدواج نداریم ولی صلاح ندیدم از این بیشتر خانواده ها در جریان نباشن ۱ ساله میگذرهبه نظرت ما ...

ن والا اصلا بد صحبت نکرده ب هیج وجه ایشون با پسرشون راحتن و هرکسی یجوری با بچش راحته ایشون من باب شوخی با پسرش حرف زده من اصلا انرژی بد نگرفتم هیچ تازه خیلیهههه ک ی پسر اونم توی این دوره از مادرش نظر خواسته حوونای الان سرخود شدن ایشون مشخصه احترام مادرشو خیلی داره ودرنتیجه احترام شمارو هم در اینده خواهد داشت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شدت حس میکنم فیک و خودش درست کرده

نه از اینکه فیک نیستم مطمئنم به چند دلیل

اول اینکه خودم تلفنی با مادرشون صحبت کردم

دوم اینکه اکانت اقا دست منه(نه بابت چک کردن و این حرفا کار حقوقی داشتیم ک لازم بود دست من باشه)

چتارو دیدم خودم هرچند هیچوقت تو چتاش فضولی نکردم ولی این بار نتونستم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
سلام من چون تو خونه ام و تحرک نداشتم اولین کاری که کردم ثبت نام باشگاه بود و ۳روز در هفته حدود ۱ ساع ...

ممنونم عزیزم لطف کردی

من نمیتونم برم باشگاه اما میتونم تو خونه برقصم فقط

رژیم کالری چطوره ؟ یعنی از کجا بفهمیم مثلا ۵ لیوان هات چاکلت چقدر باید ورزش کنیم تا بسوزه

فستینگ باید هر روز مثل هم باشه؟؟

چند کیلو کم کردی و در عرض چند ماه؟؟

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

هدف خودمونم همینه چون نه شرایطشو داریم ن قصدشو ولی از این بیشتر صلاح ندیدیم ک خانواده در جریان نباشه

خب اگه اینطوریه که خوبه...حتی اگر شرایطش هست چند جلسه با خانواده رفت و آمد کنید تا اخلاق دو طرف دستتون بیاد

با رفیق 😂

توضیح دادم ک اینطور نیست...

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
منم یکی از فامیلامون مادرشوهرش دختر نداشت بعد الان زندگی شون رو از هم پاشیده پس به این نرو هر چقدر چ ...

وای وای داری منو میترسونی

میشه گفت چون اقا مستقل هستن امکان وابستگی و دخالت مادر کمه؟

والا خیلیا میگن بده

ب حرف خیلیا گوش نکن 

تو حرفای مادرش ن حسادت بود . نه کنترل گری . نه دخالت بیجا ..

هیچیه هیچی 

یه رابطه صمیمی مادرو پسری دارن که اسیبی ب شما نمیرسونه 

و تا وقتی اینطوری باشه اصلا بد نیست=)

شاید ازون خوبا بود مثل مادرو دختر شدین اصلا

نه با رفیق نه گوشی مادره رو برداشته حس میکنم بعد آخه پسر 19 ساله؟ مال ما 32 سالشه هنوز اینجوری ام ک ...

مادر کوهدشت زندگی میکنن

اقا پسر تنها تهران زندگی میکنن

اقا از ۱۶ سالگی کار کرده و مستقله و دور از خانوادس

تو کجا زندگی می‌کنی !؟

من کرمانشاه

به نظرت خیلی بده؟چون از قبل خبر داشتم ک به شدت باهم رفیق هستناز واقعی بودنش مطمئنم با مادرشون صحبت ک ...

مگه آدم با کسی خودمونی باشه به خودش تهمت هرزگی میزنه یا میگه با سگ...😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه از اینکه فیک نیستم مطمئنم به چند دلیلاول اینکه خودم تلفنی با مادرشون صحبت کردمدوم اینکه اکانت اقا ...

اوکیه ولی خواهشا فقط یکی از اعضای خانوادت که بهش اعتماد داری در جریان بزار و داستان رو پخش نکن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂