2777
2789
عنوان

حالم خییییییلی بده 😭 چقد احمقم با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2941 بازدید | 119 پست
بهت خیانت کرده قبلا در چه حدی؟

خیانت رو نمیدونم کرده یا ن واقعا گیجم

من ۴ سال باهاش دوس بودم 

۹ ماهه عقدم 

اوایل عقد عکس های نسبتا ارایش کرده و باز زنداییش و یه زن از فامیلشون رو تو گوشیش دیدم 

هردوشونم سنشون بزرگتره از شوهرم 

خیر مادر بودن گناه نیستمادر ترسو و وابسته بودن گناههمادر مستقل نبودن گناهه

ولی جدا استقلال هیچ ربطی ب شرایط مالی نداره ها....مغز باید اماده باشه که نیست

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر نکن این آدم میشه نهذهنشون همینهتو بچه هات اذیت بودن خونه پدرتبرگشتی کع تو رفاه و تو خونه خودت بز ...

هدف خاصی ندارم + منطقم ندارم + اصلا خودم و نمیشناسم   بعضی وقتا مثل الان ب خودم میگم  هی غززززل داری چیکارمیکنی ؟ چته؟ چی میخوای ؟ 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یکم بیشتر نصیحتم کن 😢

نصیحت ک در حدش نیستم.منتها دوازده ساله متاهلم و دائم بهم خیانت شده.اولین خیانت افتضاحش بعد زایمان بچه اولم بود.که واقعا بدجور دلمو شکست و زل زد تو چشام گفت خوب کاری کردم چه گوهی میخای بخوری؟همونجا برای همیشه تو قلبم کشتمش.سنمم کم بود با بچه سه ماهه جایی نداشتم برم.بعد شش سال گولم زد واسطه فرستاد ک دوباره باردار بشم و گفت عوض شده و این چرت و پرتا.دختر دومم ک بدنیا اومد باز شروع کرد و ب فاصله یکسال کاملا خداخواسته با قرص جلوگیری بچه سومم و باردار شدم.و دیگه کلا شوهرمو ول کردم و حتی رابطه هم باهاش ندارم و علنا بهش گفتم ک بره پیش دوست دخترش و من فقط به عنوان مادر دخترام تو این خونه ام.

تنها چیزی ک مهمه برام اینه ک پول رو پول جمع کنه و آینده دخترام تضمین بشه.تا اگ در آینده گیر یه آدم بیشرف افتادن بدونن که جایی دارن ک بخوان برگردن و با آرامش زندگی کنن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خیانت رو نمیدونم کرده یا ن واقعا گیجممن ۴ سال باهاش دوس بودم ۹ ماهه عقدم اوایل عقد عکس های نسبتا ارا ...

عکس های تکی چه جور عکسی پوشیده برهنه مشخصه اگه پروفایلی چیزی بودن اگه ولی چرا بزاره تو گوشیش نمیخام ته دلتو خالی کنم کسی که یبار خیانت میکنه بازم میکنه 

خوشبحال اونایی که تو این دنیا یار وفادار و همدم بامعرفت داشتن من خودم ۶روزه زایمان کردم شوهرم باهام سر سنگینه سابقشم خرابه چشمام داره میباره دلم گرفته

تنها و بهترین همدمم خداست

دنیا جای خوبی نیس بچه ها

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
خیانت رو نمیدونم کرده یا ن واقعا گیجممن ۴ سال باهاش دوس بودم ۹ ماهه عقدم اوایل عقد عکس های نسبتا ارا ...

مزدا واسه هم میفرستن  وای هیچوقت یادم نمیره رفتیم یه عروسی مختلط سرمیز ما شوهرخالم اینا بودن درواقع من سر میز مردا نشیته بودم اخه اون موقع ها دودستی شوهرو چسبیده بودم و بهم وصل بودیم   یدفعه گفت  هی فلانی  ب شوهرم    این زنه رو ببین زنه فلانیه دختر فلانی ... عکسش و دارم بچه ها فرستادن توگروه   عکس نودش و داشتن ... خودش فرستاده بود واسه یه پسره اونم گذاشته بود توگروه دوستاشون   حدود ۴۵ سالش بود و دوتا پسر بزرگ داشت  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

خوشبحال اونایی که تو این دنیا یار وفادار و همدم بامعرفت داشتن من خودم ۶روزه زایمان کردم شوهرم باهام ...

تمام اینروزا رو گذروندم.یادمه دختر اولم تازه ب دنیا اومده بود .نمیومد بغلش کنه منم ناراحت میشدم.میرفت جدا میخوابید.با درد بخیه بچه رو بلند میکردم میرفتم جلو اتاق وایمیسادم تا فقط نگاهم کنه.دریغ از ذره ای توجه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خوشبحال اونایی که تو این دنیا یار وفادار و همدم بامعرفت داشتن من خودم ۶روزه زایمان کردم شوهرم باهام ...

ولی من خیلی خوشحالم ک اینبار انقد قوی شدم ک  گریه نکردم  و حتی ناراحتم نشدم   فقط ازدست خودم وحماقتام عصبانی شدم