2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی محشر کشیدی 

افتخار میکنم با دختران هنرمند سرزمینم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
انشالله کسایی که به نقاشی و کارای هنری علاقه دارن کلا روحیاتشون خیلی خاصه خیلی حساس و مهربونن😍

آره خیلی احساساتی هستش با کوچیک ترین حرکت اشکش در میاد در لحظه هم میخنده وشادی میکنه خودم هم عاشق نقاشی ام ولی نرفتم آموزش ببینم خیلی افسوس میخورم 😔😔

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
آره خیلی احساساتی هستش با کوچیک ترین حرکت اشکش در میاد در لحظه هم میخنده وشادی میکنه خودم هم عاشق نق ...

ای جونم خدا حفظش کنه ببوسش نگران نباش منم نرفتم کلاس اصلا خودم یاد گرفتم با تمرین تمرین کن دستت راه میوفته

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

انشالله کسایی که به نقاشی و کارای هنری علاقه دارن کلا روحیاتشون خیلی خاصه خیلی حساس و مهربونن😍

مثلا من خودم به ریاضیات و فیزیک و اینا علاقه دارم و توش قویم و تو هنر مهارت ندارم اما از دیدن هنر که بقیه ایجادش کردن خیلی لذت میبرم

پس درسته میگن اونایی که هنرمندن احساسی تر و بانشاط ترن؟ 

مثلا من خودم به ریاضیات و فیزیک و اینا علاقه دارم و توش قویم و تو هنر مهارت ندارم اما از دیدن هنر که ...

اره واقعا درسته من کسایی که به هنر علاقه دارن دیدم کلا روحیاتشون فرق میکنه خیلی حساسنن😍اصلا دیدن هنر هم لذت داره من عاشقشم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰