2777
2789
عنوان

حالم خییییییلی بده 😭 چقد احمقم با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 108 پست
عزیزم وقتی بخشیدی و برگشتی و الان مدرک قطعی واسه خیانتش نداریبنظرم ناراحتیت را درست عنوان نکردی و نب ...

حرمت کجا بود خواهرمن  این زندگی اصن سقف و ستون نداره روهواست 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر این حس اسی که گفت یادم میره آدم زندگی نیست قبول نمیکنم قانع نمیشم از با همه وجودم درک کردم عین ...

من که گفتم اگه یکبار دیگه حرکتی ازش ببینم 

جدا میشم و میرم 

چون بچه هم ندارم 

تحمل همه چیو دارم بجز خیانت و سیگار 

اونوقت یه سری تو تاپیک ابراز عشق به پسر مذهبی فاز 🤮برداشته بودنعزیزم دور سر مرد پاک و مذهبی باید مث ...

بعضیام مذهبی نما هستن عزیزم من خودم کسی رو میشناسم که بیست و چهار ساعته سرحجاب با زنش دعواس و نمازش غذا نمیشه بی نهایت رو مسائل دینی و وضو گرفتن حساسه ولی چشماش هرز میپره خودم به شخصه دیدم خیلی آشغاله

غزل خوشحالم که برگشتیالان اوضاع روحی بچه هات خوبه‌؟

بچه ها عالی ... خودمم ک پیشرفت روز افزون درحماقت دارم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

من که گفتم اگه یکبار دیگه حرکتی ازش ببینم جدا میشم و میرم چون بچه هم ندارم تحمل همه چیو دارم بجز خیا ...

منم دفع اول که دیدم همین حرفو زدم ولی بعدش بحثمون‌شد دعوا گرفتیم قهر بودیم شوهرم رفت سراغش هیچ کاری نکردم 

فکر نکن این آدم میشه نه

ذهنشون همینه

تو بچه هات اذیت بودن خونه پدرت

برگشتی کع تو رفاه و تو خونه خودت بزرگشون کنی

خب هدفت معلومه

چرا پیگیر شوهرتی

بحث نکن پیگیر نباش

صبور باش تا بزرگتر بشن

بعد راحت تر میتونی بری

سیمکارت اش اگه ایرانسله بیا راهنماییت کنم چیکار کنی

نه بابا دائمیه ازاین 0913184