2777
2789

شوهرم واسه یه کار اداری رفته شیراز ازصب اصلا زنگ نزده  بچه هامم مریضن ... 

بزرگه بهونش ومیگرفت گفتم بزار بش زنگ میزنم ۷ زدم اشغال بود ۹ زدم اششغال بود بعد حین حرف زدن نوسته جانم 

باز نیم ساعت بعدزدم اشغال بود   منم یدفعه به حدی ریختم بهم ک پیام دادم من بعدیکسال بخاطر تو نه بخاطر بچه هام برگستم باتو ندگی کنم این ازحماقت منه ک دوباره میخوام روت حساب بازکنم و بت اعتمادکنم  وگرنه ک هزاربار باخودم مرور کردم دلیل برگشتم تو نیستی و فقط بچه هاست نه اینکه هی بیام پشت خطتت هی توصف انتظارت بمونم ک بچت ک توتب میسوزه بات حرف بزنه واسه تو ک نه اصلا واسه خودم بسیار متاسفم  ازاین ب بعد ازسگای ولگرد توکوچه ارزشم کمتره ک بخوام بات ارتباط بگیرم و خودم و بهت نزدیک کنم ک دیگه جای سالم واسه خنجر بعدیت باقی نمونده  بعد اومده روبیکا هی از تماسهاس و دقیقه هاش بادوستاش شات میفرسته منم بلاکش کردم و نوشتم  با این شاتات هزاربار گولم زدی  دیگه برای بار هزارویکم  یکم بچگونه ب نظرمیاد راهی ک میری  

حالممممم ازخودم بهم میخورهههههههههههههههههههه وااای من چرا ادم نمیشم؟؟؟؟ من چرا قانع نمیشم ک اون مرد زندگی من نیست و نباید ب خیانتاش ک غلطاش واکنش نشون بدم ؟؟؟؟ اوووووووف خدایا ازدست خودم کجا فرار کنم  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر توعه مگه منم مث خودتم ولی مجبوریم چیکار کنیم بزاریم بریم بچه مون چی اون که هیچ کس واسش مادر نمیشه 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
ما زنا پوست کلفتیم

پوستم ایزوگامه  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

تقصیر توعه مگه منم مث خودتم ولی مجبوریم چیکار کنیم بزاریم بریم بچه مون چی اون که هیچ کس واسش مادر نم ...

یسال رفتم تازه یه هفته اس ک برگشتم 

شات داده عزیژم یکم اروم باش خواهری💔

انقــــــد با این شاتا گولمممم زده تاحالا 😂 اینم گوشای منو دراز دیده

یسال رفتم تازه یه هفته اس ک برگشتم

ولی تا ابد حسرت یه یار خوب تو دلمون میمونه

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
انقــــــد با این شاتا گولمممم زده تاحالا 😂 اینم گوشای منو دراز دیده

باش قبول ..اما شاید اینبار اشتباه فکر کردی...صبرکن بیاد نکبت ببین چی میگه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

گناهمون اینه مادریم 

نمیتونیم ببینیم بچمون اذیت بشه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️