2777
2789
عنوان

حالم خییییییلی بده 😭 چقد احمقم با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 119 پست
من میفهممت چی میگی هرچقدر شات بده هر گوهی بخوره اعتمادی که از دست رفته هیچوقت برنمیگردهمن که روح و ر ...

چقدر این حس اسی که گفت یادم میره آدم زندگی نیست قبول نمیکنم قانع نمیشم از با همه وجودم درک کردم عین خودم منم تو همین مرحله ام شوهرم هر سری ضربه محکم‌تر بهم میزنه تا میام خودمو جمع کنم بهش اعتماد کنم زخم بعدی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خدا مردا چرا اینجوری شدن یه روز بدون خیانت نیست این نی نی سایت آخه چرااااا .چه نونی خوردن اینا چه شیری خوردن اینا چرا ذات اینا انقد کثیف شده چرا مردای قدیم انقد مرد بودن انقد پاک بودن اینا یه مشت الاغن الاغ

اره نه واقعا واسه یکار اداری رفته درجریانش هستم فردا برمیگرده

غزل خوشحالم که برگشتی

الان اوضاع روحی بچه هات خوبه‌؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

جدی؟خب عزیزم ب نظرت تو این یه سال منتظرت بوده؟مردا یه هفته هم منتظر نمیمونن عزیزم خیانت ک میکنه منته ...

یکم بیشتر نصیحتم کن 😢 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

۱. وقتی بخشیدی و به هر دلیلی به زندگیت برگشتی ، دیگه لازم نیست تو دعوا هی بکوبی تو سرش

۲. بچه مریضه هزیون میگه ، خودت میگی رفته برای کار اداری ، چرا هی زنگ میزنی بهش، خب یا بچه رو بردار ببر دکتر با باهاش بازی کن یادش بره

۳. خیلی عصبی هستی و تحمل نداری و از همه مهم تر اعتماد نداری

چجوری ینی؟بهتر نیست ما زنا هم یواشکی خیانت بکنیم?

نه به نظرم بهتر نیست. هرکسی باید مطابق شخصیتش رفتار کنه، از قدیم میگن خر به آدم لگد می‌زنه آدم که نباید به خر لگد بزنه وگرنه هیچ فرقی باهم ندارن

😭😭😭😭😭😭😭😭حالم بده نمیتونم آروم بگیرم شوهرم بازم رفته دنبال زنه

اون زنه کیه 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

عزیزم وقتی بخشیدی و برگشتی 

و الان مدرک قطعی واسه خیانتش نداری

بنظرم ناراحتیت را درست عنوان نکردی و نباید به خیانت ربطش میدادی وقتی مدرک نداری اینطوری هم انگ شکاک بودن میخوری و هم همسرتون را بد عادت میکنی که میگه 

اینکه در هرصوزت فکر میکنه من خیانتکارم و چرا واقعا دوباره خیانت نکنم 

بهتره در این زمینه از روانشناس خیلی خوب کمک بگیری 

حالا که برگشتی و بخشیدی 

نباید با هر عصبانیت رفتار بدش را بازگو کنی 

حرمت ها از بین میره

ببین تو با هزار سختی برگشتی به این زندگی برای بچه هات

به کاراش بی توجه باش

داری خودتو نابود میکنی

اصلا پیگیر نباش

بشین بچه هاتو بزرگ کن تا از آب و گل در بیان

در فرصت مناسب ولش کن برای همیشله

جدی💔💔

بد نیست فقد وابستگی شدیده....من انقدری ب پسرام وابسته ام کع میخوابن ده بار میرم اتاقشون... بچه تر که بودن همسرم میبرد استخری جایی مدام میگفت چع بچه های ننر و‌لوسی تربیت کردی...اما حالا با همین بچه های لوس تهدیدم میکنه🤚💔

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸