2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این مرد

76 بازدید | 11 پست

یه پسرکه دوران مجردی خوبی نداشته یه مدت اعتیاد به تریاک داشته ودختر باز بوده کلا پسر شری بوده 

موقع ازدواج خانوادش حمایتش نمیکنن اصلا اصلا 

بایه دختر خوب ازدواج میکنه اعتیادشو قبل ازدواج ترک میکنه سرکارهم میرفته کارش ودرامدش روزبه روز بهتر میشده

دوتا بچه داره الان یه دختر یه پسر . خونه تویه شهر بهتر و بزرگترازجایی که خانواده خودش هستن و جای نسبتا خوبی داره . شهرخودشون هم دوتا خونه وزمین مسکونی و زمین کشاورزی داره . کلا همه میگن نسبت به مجردیش الان خیلی خوبه و بدون اینکه کسی یک درصد حمایت وکمکش کرده باشه وضعشم نسبتا خوبه 

نظرت راجب این مرد چیه . به نظرخودم اراده خیلی قوی داشته که اعتیادشو گذاشته کنار وازاونطرف هم تونسته رو پاهای خودش وایسه و زندگیشو درست کنه تنها کمکش فقط خدابوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینه ک میگن قبل ازدواج با بعد ازدواج آدما فرق میکنن من یکیو میشناسم قبلش خوب بود بعد ازدواج برعکس شد همه چی اعتیاد و فقر دوتایی باهم بنظرم یار خوب هشتاد درصد ماجرارو حل میکنه بقیش بستگی به جنم خود مرد داره ...

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

یعنی واقعا ممکنه زنش باعث این انگیزه شده باشه

آره وگرنه این ارادرم که دوره مجردیشم داشته خانومش و زندگی جدیدش باعث اراده و انگیزه قوی درش شده

شما خانومشی؟ 

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
آره وگرنه این ارادرم که دوره مجردیشم داشته خانومش و زندگی جدیدش باعث اراده و انگیزه قوی درش شدهشما خ ...

میدونی به نظر من زنشم دوست نداره فقط فوق العاده مسئولیت پذیره واینکه خودش ازبجگی حسرت خیلی چیزارو داشته به خاطرهمین همه چیز واسه زن وبچه هاش فراهم میکنه که یوقت اونا طعم حسرتو نچشن