2777
2789
عنوان

من هرچی از خدا میخوام بهم میده جوری که خودمم باورم نمیشه 😐😐😐🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 15679 بازدید | 237 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جانم؟

😁 احتمال زیاد 

من چند ماه قبل اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ؛ زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار  از اونجا نصبش کردم 

ان شالله عزیزم 🧡 صلوات فرستادم سه تا

خوشبحالت منم نمازمو میخونم و دعا هم زیاد میکن ولی نمیدونم جرا خدا صدامو نمیشنوه ،استارتر جان تورو به همون خدا قسمت میدم اگه پیاممو خونده با همون دل پاکت برای منم دعا کن و حاجت منم از خدا بخواه بگو یه معجزه ای بکنه خودش خونمونو زودتر تموم کنیم بریم سر خونه زندگیمون پیش بچه هام شرمنده نشم اسمم زهراست واسم دعا کن عزیز خیلی خیییلی نیاز دارم ،حدا عوضتو بده 🙏🙏

ان شالله عزیزم 🧡 صلوات فرستادم سه تا

میشه برای من دعا کنی با عشقم ازدواج کنم 🥺 🤍 

و میشه برام دعا کنی دانشگاه رشته خوب قبول بشم؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

قربون دل پاکتمیشه برای من دعا کنی و به خدای خودت بگی مشکل مه سیما حل بشه هر چه زودتر؟🥹

ان شاء الله مشکلتون حل بشه 

چه اسم زیبایی دارید 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

استارتر جان خوش به حالت این ایمان و باور قلبی شما به خداست که باعث میشه هر چیزی ازش میخواید رو در بهترین زمان و مکان به بهترین شکل بهتون عطا کنه 

من به دعا در حق بقیه خیلی اعتقاد دارم 

لطفا برای منم دعا کنید 🩷

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
خوشبحالت ک خدانگاهت میکنه.من انواع اقسام دعاها چله ها دکر نماز اما انگار ن انگار.چندوقت پیش شوهرم بر ...

چه حاجتی داری؟ همه این چله ها ذکرهارو برای رضا و خشنودی خدا انجام بده نه حاجتت ...

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

من و همسرمم همیشه به این باور هستیم که خدا هرچی که بخوایم بهترینشو بهمون میده

معجزه کرده بارها برام

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
احتمالایعنی این ارتعاش نام‌: هر فرد بسته به نامی که با آن نام صدا زنده میشود {{{ یعنی اسم مستعار شخص ...

این رو چجور باید بفهمیم لینک سایتش رو میزارید 

الان اسم ملیکا چجوریه ارتعاشش؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍